Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 3 oktober 2018

Kansenseminar Water en stedelijke ontwikkeling met Asian Development Bank

Kansenseminar Water en stedelijke ontwikkeling met Asian Development Bank
Bent u actief op het gebied van water en stedelijke ontwikkeling? Op 8 oktober organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) samen met de Asian Development Bank (ADB) een kansenseminar in Den Haag voor Nederlandse bedrijven en consortia.
Lees verder

Representatieve prijzen pluimvee en eieren september 2018
Nieuwsbericht 18.083 - De Europese Commissie heeft de representatieve prijzen in de pluimvee- en eiersector gepubliceerd. Dat staat in Uitvoeringsverordening (EU) 2018/1299.
Lees verder

Blockchainmissie naar Singapore
Bent u actief in blockchain en hebt u internationale ambitie? Ga dan mee met de Blockchainmissie naar Singapore.
Lees verder

Aanvragen invoercertificaten zuivel uit Noorwegen
Nieuwsbericht 18.085 - Op 11 september hebben wij u geïnformeerd over 2 nieuwe contingenten voor de invoer van zuivel uit Noorwegen.
Lees verder

Bereid u voor op e-factureren aan overheid
Doet uw onderneming opdrachten voor overheden? U kunt het verzoek krijgen om vanaf 18 april 2019 facturen elektronisch in te dienen.
Lees verder

Toewijzing en schorsing suiker India
Nieuwsbericht 18.086 - Van 10 tot en met 14 september kon u invoercertificaten aanvragen voor diverse contingenten in de sector suiker. De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen bekendgemaakt.
Lees verder

Opening inschrijving rijst oktober 2018
Nieuwsbericht 18.087 - Van 1 tot en met 10 oktober 2018, uiterlijk om 13:00 uur, kunt u invoercertificaten voor twee contingenten in de sector rijst aanvragen.
Lees verder

SDGCafé voor ondernemers gericht op ontwikkelingslanden
Bent u ondernemer of mkb'er en wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen in ontwikkelingslanden? Als u wilt weten wat er voor financieringsmogelijkheden er zijn vanuit de overheid, kom dan op donderdag 25 oktober naar het SDGCafé in Den Haag. Er liggen grote kansen voor mkb'ers om...
Lees verder

Missie en masterclass biogas - Rio Grande do Sul, Brazilië
Bent u actief in de biogassector en geïnteresseerd in zakendoen met Brazilië? Ga dan mee met de missie naar de deelstaat Rio Grande do Sul. Dankzij de inkomende missie van afgelopen maart staat de Nederlandse technologie in de belangstelling van Braziliaanse overheden en bedrijven.
Lees verder

Erasmus - Descartes conferentie 2018 in het teken van Artificial Intelligence
Voorziet u ook dat Artificial Intelligence grote invloed zal hebben op onze samenleving? En dat dit kansen biedt voor de wetenschap en het bedrijfsleven? Kom dan naar de Erasmus - Descartes conferentie in Parijs om samenwerkingspartners te ontmoeten.
Lees verder