Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 9 oktober 2018

Ons Oranje! Floranus vervangt St. Juste bij Jong Oranje

Floranus vervangt St. Juste bij Jong Oranje
Sherel Floranus vervangt Jeremiah St. Juste bij Jong Oranje. De verdediger van Feyenoord heeft zich afgemeld met heupklachten en blijft bij zijn club om hiervan te herstellen. Voor Floranus, die sinds dit seizoen uitkomt voor SC Heerenveen, is het de eerste keer dat hij bij Jong Oranje zit.
Lees verder

Selectie Speelsters onder 17 bekend voor EK-kwalificatie
Coach Robert de Pauw heeft twintig speelsters opgeroepen voor de eerste EK-kwalificatieronde van het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar. Nederland neemt het hierin in groep 11 op tegen Georgië, Letland en Zweden.
Lees verder

Voorlopige selectie Onder 16 voor dubbele interland in Hongarije
Coach Mischa Visser heeft 33 spelers in het vizier voor de twee oefeninterlands van het Nederlands elftal onder 16 jaar in het Hongaarse Tekli. Nederland treft Hongarije op 24 en 26 oktober op het terrein van het Globall sportcentre.
Lees verder

Nu live: Persconferentie bondscoach Ronald Koeman
Tijdens een persconferentie licht bondscoach Ronald Koeman zijn selectie toe en blikt hij vooruit naar de duels tegen Duitsland (thuis, UEFA Nations League) en België (uit, oefeninterland). Volg de persconferentie hier live.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen met dezelfde elf tegen Denemarken
De Oranjevrouwen beginnen in exact dezelfde formatie als afgelopen vrijdag aan de return tegen Denemarken. Dat betekent dat Loes Geurts weer onder de lat staat en Lineth Beerensteyn in de spits.
Lees verder