Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 12 oktober 2018

Ons Oranje! Invallers bezorgen Oranje onder 18 winst in Tsjechië: 1-2

Invallers bezorgen Oranje onder 18 winst in Tsjechië: 1-2
Krijg je de kans? Grijp hem dan. Dat moet Marouan Azarkan hebben gedacht toen hij zich opmaakte voor de tweede helft van de oefeninterland tegen Tsjechië. Mede dankzij een goal en een assist van de invaller boog het Nederlands elftal onder 18 jaar een 1-0 achterstand om in een verdiende 1-2 zege.
Lees verder

Nu live: Persconferentie vooruitblik Nederland - Duitsland
Tijdens een persconferentie blikken bondscoach Ronald Koeman en captain Virgil van Dijk vooruit naar het Nations League-duel tegen Duitsland. De persconferentie, na afloop van de training, begint rond 12.50 uur.
Lees verder

Blog Art Langeler: 'Reizen door Europa in drukke periode'
Art Langeler is directeur voetbalontwikkeling bij de KNVB en schrijft regelmatig over de ontwikkelingen bij de nationale teams. Dit keer: 'Reizen door Europa in drukke periode'.
Lees verder

Hoekstra redt punt voor Onder 20 in Duitsland
Oranje onder 20 heeft in en tegen Duitsland met 1-1 gelijk gespeeld. De equipe van trainer Bert Konterman kreeg twee minuten voor tijd een strafschop tegen en leek met een minimale nederlaag genoegen te moeten nemen, maar debutant Jan Hoekstra dacht daar anders over. De goalie keerde de strafschop.
Lees verder

Uitgeschakeld Jong Oranje boekt zege in Letland
Jong Oranje heeft vrijdag een eenvoudige 0-3 zege geboekt op Letland dankzij Justin Kluivert, Javairo Dilrosun en een eigen doelpunt van de Letse keeper. Helaas wist de ploeg van KNVB-coach Erwin van de Looi voorafgaand aan de wedstrijd al dat kwalificatie voor het EK niet meer mogelijk is.
Lees verder