dinsdag 30 oktober 2018

Ons Oranje! Onder 16 op eenvoudige wijze langs Hongarije

Onder 16 op eenvoudige wijze langs Hongarije
Legio kansen kregen ze woensdagmiddag, de spelers van het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar. Uiteindelijk bleef de teller in de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Hongarije steken op vier doelpunten; 0-4.
Lees verder

Blog Art Langeler: Herfstvakantie
Eindelijk een weekje vrij, de hele dag voetballen! Dat was het credo van onze jeugdtijd, waarin we meer en vaker buiten waren, daardoor meer beweging kregen en dus ook gezonder en motorisch vaardiger werden dan de jeugd van tegenwoordig.
Lees verder

Onder 16 dankzij treffers Hoogewerf en Barasi opnieuw langs Hongarije
Het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar heeft ook de tweede wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Hongarije gewonnen. Dankzij doelpunten van Dillon Hoogewerf en Yusuf Barasi zegevierden de Oranjetalenten met 2-0.
Lees verder

Zaalvoetballers onderuit in Zweden
Het Nederlands zaalvoetbalteam heeft de eerste van twee oefenwedstrijden tegen Zweden verloren. In Enköping was het gastland maandagavond met 4-1 te sterk. Dinsdag staan beide partijen opnieuw tegenover elkaar.
Lees verder

Wiegman kiest selectie voor finale play-offs tegen Zwitserland
Bondscoach Sarina Wiegman heeft 23 speelsters geselecteerd voor de finale play-offwedstrijden tegen Zwitserland. Wiegman kan niet beschikken over Kelly Zeeman. De middenvelder kampt met een knieblessure. Verdediger Stefanie van der Gragt keert na een bovenbeenblessure terug in de selectie.
Lees verder