Doorgaan naar hoofdcontent

Uitvoerder voor marktstudie gezocht

Uitvoerder voor marktstudie gezocht
'De Circular Economy in Zuid-Duitsland - kansen en barrières voor Nederlandse ondernemers in de infrastructuur en bouw' Om de kansen voor toetreding van Nederlandse bedrijven in de duurzame bouw en infrastructuur op de Zuid-Duitse markt goed inzichtelijk te maken, wil het Consulaat-Generaal München in samenwerking met Rijkswaterstaat en RVO een marktstudie laten uitvoeren. Meer informatie vindt u in de bijlagen.
Lees verder

Internationale conferentie One Young World geopend in Den Haag
Met enkele inspirerende woorden openden koningin Máxima en minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking gisteravond in de tuin van het Vredespaleis de internationale conferentie One Young World. Voor deze conferentie zijn meer dan 1800 jonge talenten uit 193 landen in Den Haag.
Lees verder

Veilig internet centraal tijdens de Singapore International Cyber Week 2018
Nederland streeft een vrij, open en veilig internet na, waar internationale (mensen)rechten worden gerespecteerd. Maar het creëren van een veilige en stabiele cyberspace is een complexe uitdaging: het internet is van iedereen, en tegelijkertijd van niemand. De Nederlandse overheid investeert daarom fors in cybersecurity, om zo op de juiste manier op cyberuitdagingen en -dreigingen in te spelen. Dit kunnen we niet alleen: cyberdreigingen zijn vaak grensoverschrijdend, en daarom is internationale...
Lees verder

Houd rekening met orkaan Willa in Mexico
Bent u in of reist u naar Mexico? Deze week trekt de orkaan Willa over het gebied. Willa bereikt waarschijnlijk dinsdagmiddag (plaatselijke tijd) de westkust van Mexico.
Lees verder

Nederland zet zich in voor Italiaanse bossen in Lombardije
Nadat 4 decennia geleden in Lombardije bossen naar Nederlands voorbeeld werden aangelegd, vond er medio oktober in Milaan een conferentie plaats. Opnieuw zoeken Italianen inspiratie en expertise bij Nederlanders voor bossen.
Lees verder