Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 16 november 2018

Dag van de Ondernemer in China: Kansrijk en Uitdagend

Dag van de Ondernemer in China: Kansrijk en Uitdagend
Een dag om ondernemers in het zonnetje te zetten: Vandaag, op 16 november, is het in Nederland de dag van de ondernemer! Deze dag is onderdeel van de wereldwijde Global Entrepreneurship Week, die dit jaar speciale aandacht besteedt aan vrouwelijke ondernemers. In China gaan de ontwikkelingen razendsnel en dat biedt veel mogelijkheden. We spraken dan ook met drie vrouwelijke ondernemers die de stap naar China zetten. Hun conclusie? Zakendoen in China is soms ingewikkeld, maar altijd kansrijk.
Lees verder

Nederland gastland voor internationale top ondernemers
Zo'n 2.000 ondernemers, investeerders en andere deelnemers komen volgend jaar vanuit de hele wereld bij elkaar in het Haagse World Forum. Samen met de Verenigde Staten organiseert ons land op 4 en 5 juni de 9e editie van de Global Entrepreneurship Summit (GES).
Lees verder

Dag van de Ondernemer | Zweedse ervaringsverhalen
Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot 'Dag van de Ondernemer'. Dit jaar op vrijdag 16 november!Speciaal voor de Dag van de Ondernemer interviewden wij twee vrouwelijke Nederlandse ondernemers in Zweden. Wat is hun verhaal, hoe redden zij zich hier en welke verschillen en overeenkomsten zien zij tussen Zweden en Nederland? Hieronder leest u de verhalen van Ellen...
Lees verder

Vacature Assistent Innovatieraad Brazilië
Het Innovatie Attaché Netwerk (IAN) Brazilië, gevestigd op het Consulaat-generaal van het Koninkrijk der Nederlanden te São Paulo, is op zoek naar een Assistent Innovatieraad (AIR). Deze persoon levert een bijdrage aan de drie hoofdtaken van het IAN Brazilië: 1) Antennefunctie voor bedrijven, kennisinstellingen en overheid. 2)  vraagbaakfunctie voor bedrijven, kennisinstellingen en overheid. En 3) samenwerking activeren via onder meer seminars, beurzen en missies. Het IAN Brazilië biedt...
Lees verder

The Embassy in Riga is closed on November 19
The Embassy of the Kingdom of the Netherlands is closed on November 19, 2018 due to national holiday. In case of emergency, please contact +371 29226657.
Lees verder