Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 20 november 2018

India Business Days 2018

India Business Days 2018
Bent u een ervaren ondernemer met interesse in zakendoen in India of bent u al actief in dit land? Wilt u samen met collega-ondernemers, experts en het diplomatieke netwerk van gedachten wisselen over potentiële business cases? Verken dan uw mogelijkheden tijdens de India Business Days op 11...
Lees verder

Consortium bouwt Nederlands paviljoen Dubai EXPO 2020
De winnaar van de aanbesteding voor het ontwerp en de bouw van het Nederlandse paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling, Dubai EXPO 2020,  is bekend.
Lees verder

RVO.nl en ZonMw intensiveren samenwerking op zorggebied
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en ZonMW gaan kennis uitwisselen en samenwerken op het gebied van publiek-private samenwerking in gezondheidsonderzoek en zorginnovatie.
Lees verder

Octrooiblog: Ideeën delen? Trap niet in deze 3 valkuilen!
Ideeën delen is voor uitvinders en ondernemers vaak noodzakelijk. Bijvoorbeeld om aan specifieke kennis, financiering of verkoopkanalen te komen. Maar aan het delen van ideeën zitten valkuilen.
Lees verder

Verruiming WBSO in 2019
Het percentage van de 2e schijf in de WBSO gaat met ingang van 2019 omhoog van 14% naar 16%.
Lees verder

Eerste resultaten openstelling subsidie Investeringen in kalverstallen
In oktober is de subsidie Investeringen in kalverstallen voor het eerst opengesteld. Wilt u weten hoeveel aanvragen hiervoor zijn ingediend?
Lees verder

Opening inschrijving rundvlees december 2018
Nieuwsbericht 18.099 - In december kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor diverse regelingen in de rundersector.
Lees verder

Opening inschrijving pluimvee en eieren december 2018
Nieuwsbericht 18.097 - Van 3 tot en met 7 december 2018, uiterlijk om 13.00 uur, kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor diverse invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector.
Lees verder

Southern Africa Business Dialogue
Bent u ondernemer en benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden in Zuidelijk Afrika? Wilt u op één middag spreken met de lokale Nederlandse ambassades, sectorvertegenwoordigers en bedrijven met ervaring in de regio? Kom dan op 10 januari naar de Southern Africa Business Dialogue (SABD) bij het...
Lees verder

Opening inschrijving varkensvlees december 2018
Nieuwsbericht 18.098 - Van 3 tot en met 7 december 2018, uiterlijk om 13:00 uur, kunt u een importrecht of invoercertificaat voor varkensvlees aanvragen.
Lees verder