Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zondag 25 november 2018

Ons Oranje! Dit zijn de mogelijke tegenstanders in de EK-kwalificatie

Dit zijn de mogelijke tegenstanders in de EK-kwalificatie
Nu de laatste wedstrijden in de Nations League zijn gespeeld, is ook bekend hoe de potindeling er uit zal zien voor de EK-kwalificatie. Omdat Oranje volgend jaar juni in de Nations League-finales uitkomt, speelt het sowieso in een kwalificatiepoule van vijf landen.
Lees verder

Selectie trainingsstage future Onder 16 op KNVB Campus
Coach Mischa Visser heeft 22 veldspelers uitgenodigd voor de tweedaagse trainingsstage van het future team Nederland onder 16 jaar. Het team traint op 26 en 27 november op de KNVB Campus in Zeist. Per trainingsdag worden er diverse keepers uitgenodigd.
Lees verder

Loting finaleronde EK-kwalificatie Onder 19 en Onder 17
De loting voor de tweede, en laatste, kwalificatieronde voor de EK's in 2019 heeft vrijdag plaatsgevonden. Bij de loting in het Zwitserse Nyon zaten de vrouwenteams van Oranje onder 17 en Onder 19 in de kokers. Onder 19 kan zich plaatsen voor het EK 2019 in Schotland en voor Onder 17 staat er een ticket voor het EK 2019 in Bulgarije op het spel.
Lees verder

Drie wijzigingen in selectie Onder 15 voor trainingsstage
Amourrichio van Axel Dongen (Ajax), Divaio Bobson (Ajax) en Maxim Dekker (AZ) hebben zich afgemeld voor de tweedaagse trainingsstage van het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar. In hun plaats zijn Calvin Gustina (ADO Den Haag), Tyron Perret Gentil (Vitesse) en Yael Gil y Muinos (PSV) door KNVB-coach Martijn Reuser opgeroepen.
Lees verder

Twee wijzigingen in selectie Onder 15 voor trainingsstage
Amourrichio van Axel Dongen (Ajax) en Divaio Bobson (Ajax) hebben zich afgemeld voor de tweedaagse trainingsstage van het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar. In hun plaats zijn Calvin Gustina (ADO Den Haag) en Tyron Perret Gentil (Vitesse) door KNVB-coach Martijn Reuser opgeroepen.
Lees verder