Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 16 november 2018

Ons Oranje! Gakpo schiet flink gewijzigd Onder 20 langs Zwitserland

Gakpo schiet flink gewijzigd Onder 20 langs Zwitserland
Een flink gewijzigd Oranje onder 20 heeft op bezoek bij Zwitserland een uitstekende 1-3 overwinning geboekt. Grote man aan de kant van Onder 20 was Cody Gakpo, die alle Nederlandse doelpunten voor zijn rekening nam.
Lees verder

Mark Rutte bij Nations League-treffen met Duitsland
Minister-president Mark Rutte is volgende week maandag in Gelsenkirchen aanwezig bij Oranjes laatste UEFA Nations-groepsduel met Duitsland.
Lees verder

Ronald Koeman laat Jonge Leeuwen stralen tijdens clinic
Vorige week woensdag kregen een aantal Jonge Leeuwen de kans om hun voetbalskills te laten zien aan niemand minder dan Ronald Koeman. Deze Jonge Leeuwen gingen namelijk trainen als een echte international op de KNVB Campus in Zeist.
Lees verder

Oranje in zelfde opstelling als tegen Duitsland
Het Nederlands elftal gaat in de voorlaatste UEFA Nations League-wedstrijd tegen Frankrijk beginnen in exact dezelfde formatie als tegen Duitsland. Dat betekent dat er opnieuw basisplaatsen zijn voor Dumfries, De Roon en Bergwijn.
Lees verder

Machteloos Jong Oranje maakt valse start in Duitsland
Het ijkpunt van de nieuwe generatie Jong Oranje ligt in de zomer van 2021. Dan vindt het eerstvolgende EK plaats waarvoor zij zich kunnen kwalificeren. De weg daar naartoe startte vrijdagavond in het Duitse Offenbach met een bittere oefennederlaag tegen Duitsland: 3-0.
Lees verder