Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 19 november 2018

Ons Oranje! Onder 18 sluit interlandweek zonder winstpartij af

Onder 18 sluit interlandweek zonder winstpartij af
Zonder zege vertrekt het Nederlands elftal onder 18 jaar dit jaar uit de Pinatar Arena. Na twee eerdere gelijke spelen op het vierlandentoernooi - tegen Engeland en België - liep de ploeg van Mischa Visser in het afsluitende duel met Ierland tegen een onnodige nederlaag op: 1-0.
Lees verder

Voorlopige selectie Speelsters onder 16
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar speelt op woensdag 5 december en vrijdag 7 december een dubbele oefeninterland tegen Engeland. De aftrap op het complex van Nivo Sparta in Zaltbommel is respectievelijk om 19.00 uur en 13.00 uur.
Lees verder

Tete en Promes in de basis tegen Duitsland
Bondscoach Ronald Koeman heeft twee wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling voor het duel tegen Duitsland. Kenny Tete en Quincy Promes zullen starten, op de plekken van Denzel Dumfries en Steven Bergwijn.
Lees verder

Poulewinst voor Oranje na spectaculaire comeback
Het is gelukt! Na een spectaculaire comeback in de laatste minuten van de wedstrijd tegen Duitsland (2-2), heeft het Nederlands elftal de poule in de Nations League gewonnen. Oranje strijdt in juni 2019 om de eindwinst, samen met Portugal, Engeland en Zwitserland.
Lees verder

Alles wat je moet weten over de Nations League-finales
Door de het 2-2 gelijkspel tegen Duitsland heeft Oranje groep A1 van de Nations League gewonnen. Daarmee heeft het zich ook geplaatst voor het Final Four-toernooi van deze competitie. In dit artikel geven we antwoord op de belangrijkste vragen.
Lees verder