Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 21 november 2018

Ons Oranje! Reuser roept 24 spelers op voor stage Onder 15

Reuser roept 24 spelers op voor stage Onder 15
Het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar komt maandag 26 en dinsdag 27 november bij elkaar voor een tweedaagse trainingsstage. KNVB-coach Martijn Reuser heeft 24 spelers opgeroepen voor de activiteit.
Lees verder

Onder 19 winnaar vierlandentoernooi na zege op Portugal
Armenië, een prima plek om nog eens terug te keren voor het Nederlands elftal onder 19 jaar. En dan bij voorkeur komende zomer als het Europees kampioenschap in het Kaukasus-land wordt gespeeld. Hoe daar te winnen, is de ploeg inmiddels bekend na de eindwinst deze week op het UEFA Pre Tournament.
Lees verder

Stekelenburg: 'Dit geeft zo veel vertrouwen voor de Eliteronde'
Het zat ze niet lekker. Vorige maand, tijdens het eerste EK-kwalificatietoernooi, verprutste het Nederlands elftal onder 19 jaar de groepswinst door een 2-1 nederlaag tegen Ierland.
Lees verder

Even knappe als terechte zege Onder 20 op Italië
Oranje onder 20 heeft op het veld van Quick Boys in Katwijk een even knappe als verdiende overwinning geboekt op Italië. Oranje zegevierde met 3-2 door een goal in blessuretijd van Noa Lang.
Lees verder

Gakpo en Konterman genieten van frivool Onder 20
Donderdag drie goals, dinsdag één en een assist. Cody Gakpo heeft wel eens mindere dagen gekend. De vleugelaanvaller van Oranje onder 20 speelt net als tegen Zwitserland een hoofdrol in de 3-2 zege op Italië. "Een terechte zege. Dat lijkt me wel ja."
Lees verder