Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 15 november 2018

Ons Oranje! Samen op jacht naar eerherstel met Jong Oranje

Samen op jacht naar eerherstel met Jong Oranje
De één aast op revanche na een mislukte kwalificatiereeks, voor de ander begint het avontuur bij Jong Oranje deze week. Leeftijdsgenoten Rick van Drongelen en Jay-Roy Grot gaan samen op jacht naar eerherstel. Te beginnen komende vrijdag, in een oefenduel tegen Duitsland.
Lees verder

Degelijke toernooistart Onder 19 met 4-0 zege op Armenië
De stip aan de horizon ligt voor het Nederlands elftal onder 19 jaar dit seizoen in Armenië. Daar wordt in de zomer van 2019 de EK-eindronde gehouden en daar wil de ploeg absoluut bij zijn. De eerste kennismaking met de voormalige Sovjetrepubliek verliep woensdag voorspoedig.
Lees verder

Speelsters onder 16 twee keer tegen Engeland
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar speelt op woensdag 5 december en vrijdag 7 december een dubbele oefeninterland tegen Engeland. De aftrap op het complex van Nivo Sparta in Zaltbommel is respectievelijk om 19.00 uur en 15.00 uur.
Lees verder

24 Spelers in voorlopige selectie zaalvoetbalteam
Bondscoach Max Tjaden heeft 24 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam. De ploeg neemt het op zondag 2 december en dinsdag 4 december in Sittard op tegen Tsjechië. De oefenduels beginnen om respectievelijk 17.00 uur en 20.00 uur.
Lees verder

Onder 18 niet voorbij tiental Engeland
Onder 18 is het vierlandentoernooi in Spanje begonnen met een gelijkspel tegen Engeland. Een veelbewogen duel, waarin het 84 minuten met een mannetje meer speelde, eindigde in 2-2.
Lees verder