Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 26 november 2018

Ons Oranje! Selectie zaalvoetbalteam voor oefenduels met Tsjechië

Selectie zaalvoetbalteam voor oefenduels met Tsjechië
Bondscoach Max Tjaden heeft veertien spelers opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam. De ploeg neemt het op zondag 2 december en dinsdag 4 december in Sittard op tegen Tsjechië. De oefenduels beginnen om respectievelijk 17.00 uur en 20.00 uur.
Lees verder

Zaalvrouwen twee keer tegen Tsjechië
KNVB-coach Marius Privee heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het tweeluik met Tsjechië. De zaalvrouwen nemen het op zondag 2 en maandag 3 december op tegen Tsjechië. De wedstrijden beginnen om 14 uur en 20 uur.
Lees verder

Twintig speelsters in definitieve selectie Onder 16
KNVB-coach Roos Kwakkenbos heeft twintig speelsters opgenomen in de definitieve selectie van Speelsters onder 16 voor de dubbele confrontatie met Engeland.
Lees verder

Vier zaalvoetbalinterlands in Sittard
Fitland XL in Sittard is vanaf komende zondag het toneel van maar liefst vier zaalvoetbalinterlands. Zowel voor het Nederlands mannen- als vrouwenzaalvoetbalteam staat een dubbele ontmoeting met Tsjechië op het programma.
Lees verder

Voorselectie Onder 17 voor oefenduel met Duitsland
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar speelt op woensdag 12 december een oefenduel met Duitsland. De wedstrijd begint om 11:00 uur en wordt gespeeld in het Duitse Duisburg.
Lees verder