Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zondag 4 november 2018

Ons Oranje! Voorlopige selectie Onder 19 voor vierlandentoernooi in Armenië

Voorlopige selectie Onder 19 voor vierlandentoernooi in Armenië
Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar werkt in november een vierlandentoernooi af in Armenië. KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft 33 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het toernooi.
Lees verder

Onder 18 naar Spanje voor sterk bezet oefentoernooi
Het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar speelt van 15 tot en met 19 november een sterk bezet oefentoernooi in het Spaanse Pinatar. KNVB-coach Mischa Visser heeft 35 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor dit toernooi, waarin zijn team het opneemt tegen Engeland, België en Ierland.
Lees verder

Loting kwalificatie voor allereerste EK zaalvoetbal onder 19
Voor het Nederlands zaalvoetbalteam onder 19 jaar wordt 2019 een belangrijk jaar. In september vindt in Riga (Letland) voor het eerst in de geschiedenis een Europees kampioenschap voor deze leeftijdscategorie plaats. Maar voor het zover is staat voor Onder 19 van 26 tot 31 maart een kwalificatietoernooi op het programma.
Lees verder

Bezoekersinformatie Nederland-Zwitserland
Op vrijdag 9 november nemen de OranjeLeeuwinnen het op tegen Zwitserland in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Het duel tegen Zwitserland is de eerste van twee finales om het laatste ticket voor het WK in Frankrijk. Na de wedstrijd in Utrecht reizen de OranjeLeeuwinnen af naar Schaffhausen, waar op 13 november de return gepland staat.
Lees verder

Wiegman roept Nouwen op als vervanger voor Van der Gragt
Bondscoach Wiegman kan tijdens de komende interlandperiode niet beschikken over Stefanie van der Gragt. Afgelopen dagen is gebleken dat de play-offwedstrijden tegen Zwitserland nog net te vroeg komen voor de verdediger, die heeft gekampt met een bovenbeenblessure. Van der Gragt wordt vervangen door Aniek Nouwen. De verdediger van PSV maakt voor de eerste keer onderdeel uit van de selectie.
Lees verder