Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 9 november 2018

Ons Oranje! Vrouwen onder 19 speelt gelijk tegen de Verenigde Staten

Vrouwen onder 19 speelt gelijk tegen de Verenigde Staten
Vrouwen onder 19 heeft vanavond in Vriezenveen in een oefeninterland met 1-1 gelijk gespeeld tegen de Verenigde Staten. Op het terrein van DETO scoorde Romée Leuchter vlak voor rust de 1-0. Reilyn Turner maakte in de 51e minuut namens de USA gelijk. Vrijdag volgt een tweede ontmoeting met de Amerikaanse leeftijdsgenoten, eveneens in Vriezenveen.
Lees verder

Voorbeschouwing Nederland-Zwitserland
De OranjeLeeuwinnen nemen het vanavond in een uitverkocht Stadion Galgenwaard op tegen Zwitserland, in de eerste van twee play-offwedstrijden om het laatste Europese ticket voor het WK 2019. Het is bepaald niet voor het eerst dat beide landen elkaar ontmoeten. Het duel in Utrecht wordt de 23e krachtmeting, waarmee Zwitserland tot de top vijf van landen behoort (met België, Frankrijk, Denemarken en Noorwegen), waar Nederland het vaakst tegen speelde.
Lees verder

Blog Art Langeler: rondje langs de clubs zeer waardevol
Intro
Lees verder

Dilrosun debuteert in Oranjeselectie voor duels met Frankrijk en Duitsland
Bondscoach Ronald Koeman heeft Javairô Dilrosun opgenomen in de 24-koppige Oranjeselectie voor de ontmoetingen met Frankrijk en Duitsland. Voor de 20-jarige aanvaller van Hertha BSC is het zijn eerste uitverkiezing op het allerhoogste niveau. Het afgelopen half jaar kwam hij wel al vier maal uit voor Jong Oranje.
Lees verder

Negen debutanten in selectie Jong Oranje voor oefenduel met Duitsland
Dani de Wit, Kaj Sierhuis, Nathangelo Markelo, Deyovaisio Zeefuik, Jan Hoekstra, Tahith Chong, Armando Obispo, Deroy Duarte en Jay-Roy Grot debuteren in de definitieve selectie van Jong Oranje. Dit heeft Jong Oranje-coach Erwin van de Looi vandaag bekendgemaakt. Het negental debutanten maakt onderdeel uit van een 19-koppige selectie.
Lees verder