donderdag 22 november 2018

Voor Nederlanders in Noorwegen: Sinterklaasborrel met quiz

Beste aspirant-lid,

Hoogste tijd weer voor een borrel! Deze keer houden we tijdens de borrel een Sinterklaasquiz met leuke prijzen en we hopen dat jullie met velen zullen meedoen. Natuurlijk zijn er lekkernijen die bij dit jaargetijde passen en heel misschien komt er ook nog een speciale gast langs...

Wanneer: Woensdag 5 december 2018. Borrel vanaf 19:00; Sinterklaasquiz om 20:30.
Waar: Cafe Amsterdam, Kristian Augusts gate 12, Oslo.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Nederlandse Club Oslo

Zin om even geen Noors te praten, ervaringen uit te wisselen, tips te krijgen of vind je het leuk om in contact te komen met andere Nederlanders in Oslo? Meld je dan aan als lid van de Nederlandse Club Oslo!

Als lid krijg jij en je gezin korting en voorrang op onze activiteiten, zoals bijvoorbeeld onze jaarlijkse Sinterklaasviering, wandeltochten, ski-events, Indonesische avond en borrels en krijg je daarnaast jaarlijks vijf digitale uitgaven van ons clubblad, de "Hollandse Nieuwe", toegestuurd.

Meld je aan via https://nederlandsecluboslo.nl/aanmelden

Nederlandse Club Oslo Elleflaten 6 DRØBAK, Akershus 1444 Norway