Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 10 januari 2019

Internationaal zakendoen met DHI-subsidie

Internationaal zakendoen met DHI-subsidie
Bent u mkb-ondernemer op het gebied van technologie, kapitaalgoederen of diensten? En heeft u plannen om te exporteren óf te investeren in het buitenland? Kom dan op maandag 11 februari naar de bijeenkomst internationaal zakendoen met DHI-subsidie. DHI is de subsidieregeling voor...
Lees verder

Toewijzing en schorsing olijfolie uit Tunesië
Nieuwsbericht 19.001 - In de eerste week van 2019 kon u invoercertificaten aanvragen voor de invoerregeling olijfolie uit Tunesië (Verordening (EG) nr. 1918/2006, volgnummer 09.4032).
Lees verder

Missie voor agrofood- en verpakkingsbedrijven naar Brazilië
Wilt u zakendoen met Braziliaanse bedrijven in de agrofood- of verpakkingssector? Ga dan van 10 tot en met 15 maart mee met de missie naar Brazilië. De Braziliaanse netwerkpartner van Enterprise Europe Network heeft een interessant programma samengesteld.
Lees verder

Tijdig terugsturen invoercertificaten pluimveesector
Nieuwsbericht 19.002 - Invoercertificaten moeten binnen 45 dagen na de laatste dag van geldigheid zijn terugontvangen door RVO.nl.
Lees verder

RVO.nl geeft voorlichting over foute souvenirs op Vakantiebeurs
Van 10 tot en met 13 januari staan wij op de Vakantiebeurs in Utrecht. Samen met de douane informeren wij daar bezoekers over souvenirs die zijn gemaakt van beschermde dieren of planten.
Lees verder

Toewijzing en schorsing aanvragen granen Oekraïne
Nieuwsbericht 19.003 - De Europese Commissie heeft de toewijzingen voor de wekelijkse aanvragen voor diverse contingenten in de sector granen gepubliceerd.
Lees verder

Workshop: Intellectueel eigendom-strategie voor mkb, Maastricht (maart)
Waarde creëren met technische innovaties. Is uw bedrijf regelmatig met technische innovatieprocessen bezig? Met intellectueel eigendom (IE) kunt u geld verdienen, maar ook tijd en geld besparen. Om hiervan optimaal gebruik te maken, is het uitwerken van een IE-strategie voor uw bedrijf belangrijk,...
Lees verder

Workshop: Basis van intellectueel eigendom, Venlo
Afkijken, beschermen, delen of geheimhouden? Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als...
Lees verder

Workshop: Masterclass Octrooien, Venlo
Leer meer over octrooien en inbreuk. Bent u een technische mkb-er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop iets voor u.
Lees verder

Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerking, Maastricht
Samen innoveren goed regelen! Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als start-up of (technisch) mkb-bedrijf wilt u graag weten hoe u dit proces effectiever aanpakt. Een goede voorbereiding maakt samenwerken bij innovatieve trajecten makkelijker en neemt veel wantrouwen weg.Goede...
Lees verder