dinsdag 15 januari 2019

Japan Business Week

Japan Business Week
Exporteert u goederen of diensten naar Japan? Wilt u meer weten over nieuwe ontwikkelingen in Japan? Kom dan begin februari naar de 2e editie van de Japan Business Week, hét evenement voor ondernemers die succesvol willen opereren op de Japanse markt.
Lees verder

Informatiebijeenkomst EPA: handelsverdrag EU en Japan
Bent u geïnteresseerd in zakendoen met Japan? Dan heeft u vast gehoord dat de Europese Unie en Japan onlangs een handelsverdrag hebben afgesloten: de Economic Partnership Agreement (EPA). Wilt u hier meer over weten? Kom dan op 7 februari naar de informatiebijeenkomst in Den Haag. Tijdens deze...
Lees verder

Handelsmissie naar Centraal-Amerika
Bent u actief in de maritieme en/of logistieke sector? En wilt u uw kansen ontdekken in het logistieke knooppunt van de Amerika's? Ga dan van 17 tot en met 21 maart mee met de handelsmissie naar Costa Rica en Panama.
Lees verder

Laat u bijpraten over het Werkprogramma 2019
Interesse in het indienen van een programma voor de voorlichtings- en afzetbevorderingsacties voor het Werkprogramma 2019? Kom dan op 21 februari naar de informatiebijeenkomst om u te laten bijpraten en inspireren.
Lees verder

Unieke kringloop in de Rotterdamse haven
Bedrijven in de procesindustrie zijn gewend hun gezuiverde, zoute afvalwater te loodsen. Zonde, want er zitten vaak waardevolle mineralen in.
Lees verder

Octrooiblog: Ondernemers leren Intellectueel Eigendom strategisch in te zetten
"De ene adviseur zegt dat je snel de markt op moet met je innovaties. De ander zegt dat je alles eerst moet beschermen.
Lees verder

Subsidieregeling DHI open vanaf 15 januari 2019
Op 15 januari 2019 opent de subsidieregeling DHI.
Lees verder

Smart Cities-missie naar Taiwan
Heeft uw bedrijf innovatieve Smart City-oplossingen? Bent u klaar voor uitbreiding naar Azië? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven, steden en onderzoeks-instituten, of de markt verkennen? Ga dan van 25 tot en met 29 maart mee met de Smart Cities-missie naar...
Lees verder

Internationale Top over Innovaties in Voedselketen: Seeds & Chips
Heeft u ideeën of oplossingen voor een beter voedselsysteem? En wilt u internationale contacten leggen met andere innovators, mogelijke zakenpartners of kopstukken die het verschil willen maken met voedselinnovaties? Kom met uw ambities naar The Global Food Innovation Summit Seeds & Chips, van...
Lees verder

Matchmaking tijdens de Hannover Messe 2019
Bent u op zoek naar internationale zakenpartners op het gebied van slim en energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit? En brengt u een bezoek aan de Hannover Messe? Maak dan gebruik van de matchmaking die het Enterprise Europe Network (EEN) organiseert van 1 tot en met 4 april.
Lees verder