dinsdag 22 januari 2019

Matchmaking tijdens de ÉPRISE Roadshow Photonics in Agriculture & Food

Matchmaking tijdens de ÉPRISE Roadshow Photonics in Agriculture & Food
Bent u actief op het gebied van Photonics? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan naar de b2b-matchmaking van Enterprise Europe network (EEN) tijdens ÉPRISE Roadshow Photonics in Agriculture & Food op 14 en 15 februari!
Lees verder

Gebruik 9-cijferig BRS-nummer voor relaties in- en uitvoerregelingen
Nieuwsbericht 19.005 - Als u bij ons importrechten en/of in-en uitvoercertificaten aanvraagt moet u bij ons geregistreerd zijn.
Lees verder

Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2019
Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van floating offshore wind energy? Kom dan van 24 tot en met 26 april naar het b2b-matchmaking event van het Enterprise Europe Network (EEN) in Montpellier. Tijdens de Floating Offshore Wind Turbines Conferentie voert...
Lees verder

Langer veilig en verantwoord thuis dankzij Stimuleringsregeling E-health Thuis
Inzet van technologie kan ouderen met een chronische ziekte of beperking helpen om met een goede kwaliteit van leven zelfstandig te kunnen blijven wonen.
Lees verder

Bionnale Life Sciences en Health Matchmaking Event in Berlijn
Bent u actief op het gebied van de Life Sciences en Health sector? Kom dan naar het matchmaking event tijdens de Bionnale Life Sciences en Health, op 7 mei in Berlijn. Enterprise Europe Network (EEN) organiseert de matchmaking. De gelegenheid voor het vinden van samenwerkingspartners. U kunt...
Lees verder

Zakendoen met de Verenigde Naties tijdens EUPF 2019
Wilt u zakendoen met de Verenigde Naties (VN)? Kom dan op 1en 2 april naar het European Union Procurement Forum (EUPF) in New York. Dit forum is hét jaarlijkse evenement over aanbestedingsopdrachten bij de VN. Op dit forum kunnen bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten bij de VN in...
Lees verder

Evean wint Challenge Verpleeghuizen van de Toekomst
Evean is door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot winnaar van de Challenge Verpleeghuizen van de Toekomst.
Lees verder

Toewijzing invoerregeling gezouten pluimveevlees januari 2019
Nieuwsbericht 19.006 - De toewijzingen van de aanvragen voor de invoerregeling gezouten pluimveevlees zijn gepubliceerd.
Lees verder

Toewijzing invoercertificaten knoflook vierde deelperiode 2018
Nieuwsbericht 19.007 - De toewijzingen van de aanvragen voor invoercertificaten verse knoflook zijn gepubliceerd. Hiervoor kon u van 2 tot en met 7 januari aanvragen indienen.
Lees verder

DGGF-garantie voor nieuwe generatie smartphones
Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) verstrekt een garantie voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie modulaire smartphones van de Nederlandse fabrikant Fairphone.
Lees verder