maandag 14 januari 2019

Noorwegen: Bowling + borrel in café Forest & Brown - vrijdag 1 februari

Beste aspirant-lid,

Op vrijdag 1 februari nodigen we je graag uit om samen met ons een potje te gaan bowlen en vooraf & achteraf een te komen borrelen in café Forest & Brown .

De borrel is van 17:30 tot 23:30 in café Forest & Brown (Niels Juelsgate 31, Oslo) en we nodigen de liefhebbers uit om tussendoor met ons te gaan bowlen van 20:00 tot 21:00. De bowling is vlakbij het cafe, nl. bij Solli Bowling, Henrik Ibsens gate 100.

Wil je komen bowlen, geef je dan op via deze link https://goo.gl/forms/xcPFrXjTp1SZtXp13 en zorg dat je rond 19:45 aanwezig bent bij Solli Bowling. Aanmelding voor het bowlen is bindend en kost 50 Nok per persoon voor leden en 150 Nok per persoon voor niet-leden.

De capaciteit is beperkt en we werken via ''wie het eerst komt/aanmeldt, wie het eerst maalt''; we zullen extra banen proberen te reserveren indien nodig.

Voor de borrel geldt natuurlijk: Kom gewoon eens langs!

Bestuur Nederlandse Club Oslo