maandag 28 januari 2019

Noorwegen: Bowling + borrel

Beste aspirant-lid,

Op vrijdag 1 februari is iedereen van harte uitgenodigd om een drankje te doen en een hapje te komen eten in café Forest & Brown. Tijdens die avond maken een uitstapje naar het nabijgelegen Solli Bowling om met z'n allen te gaan bowlen!

De avond begint om 17.30 in café Forest & Brown (Niels Juelsgate 31, Oslo). Na een drankje en een versnapering vertrekken we om 19.45 vanuit Forest & Brown naar Solli Bowling (Henrik Ibsens gate 100, Oslo - 5 minuten lopen) om te gaan bowlen! Er is daar gereserveerd van 20.00 tot 21.00 uur. Daarna is het een korte weg terug naar café Forest & Brown om na te borrelen.

Aanmelding en kosten:
Voor de borrel is aanmelding niet nodig. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Aanmelden voor het bowlen dient vooraf te gebeuren via de volgende link: https://goo.gl/forms/xcPFrXjTp1SZtXp13 .

De kosten voor het bowlen zijn 50 NOK per persoon voor leden en 150 NOK per persoon voor niet-leden.
Betaling gebeurt via Vipps op de avond zelf.

Capaciteit is beperkt, dus wees er snel bij! We reserveren extra bowlingbanen indien nodig.

Tot dan!

Bestuur Nederlandse Club Oslo