Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Definitieve selectie Onder 17 voor Algarve Cup

Definitieve selectie Onder 17 voor Algarve Cup
Spanje, Portugal en Duitsland zijn de aansprekende tegenstanders van het Nederlands elftal onder 17 jaar bij het toernooi om de Algarve Cup. Voor 23 spelers ligt er een uitnodiging klaar. Zij reizen begin februari met Onder 17 af naar de Portugese zuidkust.
Lees verder

Speelsters onder 16 met 20 meiden naar Portugal
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar reist met twintig meiden af naar het UEFA Development Tournament in Portugal. Voorafgaand aan het toernooi komt het team bijeen voor een driedaagse activiteit in Zeist.
Lees verder

Zaalvoetballers onder 19 tegen België
Het Nederlands zaalvoetbalteam voor spelers onder 19 jaar speelt zondag 10 februari een oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten uit België. KNVB-coach Hjalmar Hoekema heeft veertien spelers opgeroepen voor het duel.
Lees verder

Hattrick Velseboer brengt zaalteam op juiste spoor
De opdracht was even helder als logisch. Het Nederlands zaalteam kwam naar Varna (Bulgarije) met maar één missie: kwalificatie voor de volgende WK-kwalifictieronde. Woensdagavond werd een eerste, maar belangrijke stap gezet: Estland werd met 4-1 verslagen.
Lees verder

Nieuw Onder 15 trapt vierlandentoernooi af met zege op Hongarije
De start was ietwat onwennig, maar toen het nieuwe Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar de zenuwen van zich af had gespeeld kwam het beter in de wedstrijd. Het team van KNVB-coach Martijn Reuser won met 2-0 van Hongarije en gaat na de eerste speeldag aan de leiding op het vierlandentoernooi in Spanje.
Lees verder