vrijdag 25 januari 2019

Ons Oranje! Zaalvoetballers met 15 spelers naar Bulgarije

Zaalvoetballers met 15 spelers naar Bulgarije
Het Nederlands zaalvoetbalteam werkt van 30 januari tot en met 2 februari de voorronde van de WK-kwalificatie af in Bulgarije. Bondscoach Max Tjaden heeft vijftien spelers opgeroepen voor de drie wedstrijden die in Varna worden gespeeld.
Lees verder

Vrouwen onder 19 speelt Eliteronde in Uden en Groesbeek
Het Nederlands vrouwenelftal voor speelsters onder 19 jaar is nog volop in de race voor een plek op het Europees kampioenschap. Het team van KNVB-coach Jessica Torny werkt in april in eigen land de finaleronde van de EK-kwalificatie af. In Uden en Groesbeek zijn Bulgarije, Rusland en IJsland de tegenstanders.
Lees verder

Kaartverkoop finaleronde Nations League 31 januari van start
Oranje ClubCardhouders kunnen vanaf donderdag 31 januari kaarten kopen voor de finaleronde van de Nations League in Portugal. Er zijn bijna 10.000 kaarten per wedstrijd beschikbaar voor Nederlandse fans. De verwachting is dat een loting daardoor niet nodig is.
Lees verder

Dennis van den Eijnden vervangt Mohamed Attaibi
Bondscoach Max Tjaden heeft Dennis van den Eijnden toegevoegd aan de selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam dat volgende week in het Bulgaarse Varna deelneemt aan de voorronde van het kwalificatietoernooi voor het WK. De speler van FC Eindhoven neemt de plaats in van de geblesseerde Mohamed Attaibi.
Lees verder

Inschrijving activiteiten bij Oranjewedstrijden geopend
Het Nederlands elftal speelt op 21 en 24 maart twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden. De duels worden gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam en in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.
Lees verder