woensdag 16 januari 2019

Nederlandse
Club Moskou

Winterbarbecue 2019

Allereerst – op de valreep – namens het NCM bestuur, de allerbeste wensen voor 2019!

Nu iedereen weer terug is van vakantie kunnen de
mouwen opgestroopt worden en wordt er hard
gewerkt door de activiteitencommissie aan de
nieuwe event kalender voor 2019. Input van onze leden vinden we erg belangrijk en stellen we zeer op
prijs!

De eerste activiteit vindt plaats op zondag 3 februari.
Dit is de jaarlijks terugkerende, Winterbarbecue  (maar in een nieuw jasje). Wat houdt dit nieuwe jasje in?

Afhankelijk van de weersomstandigheden, gaan we
buiten zorgen voor een gezellige "koek en zopie" met erwtensoep, zuurkool schotel, hutspot, shashlyk en glühwein etc.

Daarnaast organiseren we diverse winterspelen voor zowel de kinderen alsook de ouders. In de
Nederlandse gemeenschap in Moskou hebben we eigenlijk 2 grote groepen: de expats en de "old
Fellows". Het is de bedoeling dat deze 2 groepen tegen elkaar gaan strijden in verschillende teams.

Hiervoor hebben wij uw aanmelding nodig! Wij willen graag weten met hoeveel u komt (en hoeveel kinderen onder de 12 jaar daarbij zijn) en als u meedoet aan de Winterspelen willen we graag de namen van alle deelnemers weten.

Datum: zondag 3 Februari 2019
Aanmelden: Uiterlijk 31 januari 2019, per mail aan: nlclubmoskou@gmail. com
Locatie: Restaurant Pomestie-Park
http://pomestiepark. com/
Moskou, Serebrani Bor, Ul. Tamanskaya46 bldg 1 (Москва, Серебряный бор, ул. Таманская, д. 46, стр. 1)

Eigen bijdrage: 1000 rub pp. (kinderen onder de 12 jaar: gratis)

Wij hopen u allen op 3 februari te begroeten!