maandag 4 februari 2019

Colombia - Bezoek aan Honorair Consulaat in Cali 2019 - Nederlandse paspoortaanvragen

Colombia - Bezoek aan Honorair Consulaat in Cali 2019 - Nederlandse paspoortaanvragen
De ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bogota informeert de Nederlandse burgers die in de stad Cali en/of de omliggende gebieden wonen, dat er op 10 en 11 april 2019 door enkele van onze ambtenaren een bezoek zal worden gebracht aan het Honorair Consulaat in Cali.
Lees verder

05-06 maart: Consulair team bezoekt Perth voor paspoortaanvragen
Lees verder

Aanvraag reisdocumenten: bezoeken consulair team aan de regio in 2019
Nederlanders die niet in staat zijn om in Sydney een reisdocument aan te vragen, kunnen in aanmerking komen om dichter bij huis een aanvraag te doen. In 2019 reist het consulaire team van het Consulaat-Generaal naar verschillende Australische steden om ter plaatse de aanvragen aan te nemen.
Lees verder

Consulair team 5 en 6 maart in Perth voor paspoortaanvragen
Het Consulaire Team van het Nederlandse Consulaat-Generaal te Sydney bezoekt op dinsdag 5 en woensdag 6 maart 2019 Perth om Nederlanders in de gelegenheid te stellen om onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in te dienen voor een paspoort en/of identiteitskaart.
Lees verder

Extension deadline to apply for GES 2019
The primary aim of Global Entrepreneurship Summit (GES) is to promote entrepreneurship worldwide. In support of this, GES offers a unique and international platform where the innovations of entrepreneurs from across the globe can be showcased to an audience of foreign investors, presenting their tech solutions to global challenges.The deadline for entrepreneurs to apply for GES 2019 is moved to Friday, March 1, 2019.
Lees verder