woensdag 6 februari 2019

Ons Oranje! Derde overwinning op rij bezorgt zaalvoetballers groepswinst

Derde overwinning op rij bezorgt zaalvoetballers groepswinst
Het Nederlands zaalteam heeft zich zaterdagavond verzekerd van groepswinst op het WK-kwalificatietoernooi in Bulgarije. Na overwinningen op Estland (4-1) en Montenegro (4-2) werd ook Bulgarije met grote cijfers aan de kant gezet. In het Palace of Culture and Sports in Varna werd het maar liefst 6-1.
Lees verder

PSV-duo vervangt Barasi en Fitz-Jim bij Onder 16
Yusuf Barasi en Kian Fitz-Jim moeten het UEFA Development Tournament in Portugal met het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar aan zich voorbij laten gaan. Beide AZ-talenten zijn geblesseerd. KNVB-coach Mischa Visser heeft het PSV-duo Naïm Matoug en Dylan Hopman opgeroepen als hun vervangers.
Lees verder

Max Tjaden tevreden: 'Doelstelling was groepswinst'
Bondscoach Max Tjaden kan tevreden terugkijken op het WK-kwalificatietoernooi zaalvoetbal in Bulgarije. Zijn ploeg verzekerde zich met drie overwinningen van de groepswinst en stoomt door naar de volgende fase van de kwalificatie voor de 2020 FIFA Futsal World Cup in Litouwen.
Lees verder

Onder 15 grijpt naast toernooizege door verlies tegen Spanje
Ze waren er dichtbij, maar uiteindelijk greep het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar net naast de toernooizege in het Spaanse Pinatar. Tijdens de laatste wedstrijd van het vierlandentoernooi trok het gastland met 1-0 aan het langste eind.
Lees verder

Goede generale voor Speelsters onder 17 in België: 1-3
Met een 3-1 oefenzege op België in de tas kan het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar zich opmaken voor de beslissende EK-kwalificatieronde. Oranje was woensdag op het complex van de Belgische voetbalbond in Tubize een klasse beter dan de zuiderburen en kan volgende maand met vertrouwen aan de strijd om het EK-ticket beginnen.
Lees verder