dinsdag 12 februari 2019

Ons Oranje! Zaalvoetbalsters houden Belgen op remise in oefeninterland

Zaalvoetbalsters houden Belgen op remise in oefeninterland
Verdedigend goed, aanvallend te weinig gecreëerd. Eigenlijk vertelde de uitslag van de zaalvoetbalinterland tussen de vrouwen van België en Nederland het verhaal van de wedstrijd. Beide formaties kwamen in het oefenduel in Maasmechelen één keer tot scoren: 1-1.
Lees verder

Voorlopige selectie Vrouwen onder 19 voor oefenduels in Spanje
KNVB-coach Jessica Torny heeft de voorlopige selectie bekendgemaakt voor de oefeninterlands van Vrouwen onder 19 tegen China (28 februari), Schotland (2 maart) en Spanje (4 maart).
Lees verder

Onder 16 onderuit in leerzaam duel tegen Argentinië
Voor het eerst in de historie speelde het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar tegen Argentinië. De Zuid-Amerikanen speelden met het mes tussen de tanden en waren de oranjetalenten daarmee te slim af: 3-1. Voor de ploeg van KNVB-coach Mischa Visser was het een leerzaam duel.
Lees verder

Future team Onder 16 treft Estland tijdens trainingsstage op Campus
Coach Mischa Visser heeft achttien spelers uitgenodigd voor de tweedaagse trainingsstage van het future team Nederland onder 16 jaar. Het team komt op maandag 18 en dinsdag 19 februari samen op de KNVB Campus in Zeist.
Lees verder

Knappe toernooiwinst Onder 17 na dikverdiende zege op Duitsland
Met een knappe 1-3 overwinning op Duitsland heeft Oranje onder 17 het vierlandentoernooi in Portugal op zijn naam geschreven. Na het 1-1 gelijkspel tegen Spanje en de 2-1 overwinning op Portugal, werd nu Duitsland dikverdiend met een nederlaag huiswaarts gestuurd.
Lees verder