maandag 11 februari 2019

We gaan weer lekkere stampot eten!

Beste aspirant-lid,

Koud he? Maar het is pas écht winter met een flink bord stamppot.

Op woensdag 27 februari organiseert de Nederlandse Club Oslo een buffet van echte overheerlijke oud-Hollandsche boerenkool met worst, zuurkool met spekjes en hutspot met gehaktbal.

Aanvang is 18.00 uur in Cafe Amsterdam (Kristian Augusts gate 12, Oslo).

U kunt zich aanmelden door het invullen van dit aanmeldingsformulier https://goo.gl/forms/IzSZRr9k2cqoAELy2. De aanmelding is bindend.

De stamppotavond wordt georganiseerd in de vorm van een buffet. U kunt kiezen uit boerenkool met worst, zuurkool met spekjes en hutspot met gehaktbal.

De kosten hiervoor zijn voor leden en niet-leden respectievelijk 150 en 250 NOK per persoon (exclusief drankjes). (De korting voor leden geldt voor maximaal twee personen per lidmaatschap.) A.u.b. met Vipps of bankkaart betalen bij binnenkomst.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Nederlandse Club Oslo