dinsdag 5 maart 2019

Brexit enquête voor Nederlanders in het VK

Brexit enquête voor Nederlanders in het VK
Bent u Nederlander en woont u in het Verenigd Koninkrijk? Dan stelt de Nederlandse overheid uw medewerking aan een enquête over de informatievoorziening over Brexit zeer op prijs. Het beantwoorden van de vragen neemt maximaal 10 minuten in beslag en deelname is anoniem.
Lees verder

Februari blog ambassadeur Kees Rade
Beste landgenoten, Deze korte maand februari begon met een bilateraal bezoek van minister van BZ Don aan Den Haag. Hij had daar een nuttig gesprek met minister Blok over een aantal actuele onderwerpen. Zo kon minister Blok zijn Thaise gast briefen over de conferentie die net daarvoor in Washington was gehouden over ISIS, waar hij aan had deelgenomen. Beide gespreksgenoten bespraken ook het Thaise voorzitterschap van ASEAN, en de mogelijkheden om ASEAN een grotere rol te laten spelen in het...
Lees verder

Politieke stage bij de Nederlandse Ambassade in Hanoi - begin Juni 2019
De Nederlandse Ambassade in Vietnam is op zoek naar een fulltime politieke stagiair(e) vanaf 3 juni 2019 voor de duur van maximaal 6 maanden.   Vacaturetype   Stage   Naam organisatie   Ministerie van Buitenlandse Zaken   Standplaats   Vietnam   Publicatiedatum   1 maart 2018   Sluitingsdatum   15 maart 2018
Lees verder

No Deal Brexit - gevolgen en maatregelen
In het kader van de voorbereidingen op de Brexit heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken zgn. 'praatplaten' gemaakt, waarin de mogelijke gevolgen van een no deal scenario per thema worden benoemd, samen met de maatregelen die worden getroffen om deze gevolgen te mitigeren op nationaal en EU-niveau.
Lees verder

Economische nieuwsbrief, Februari 2019
Deze maand o.a.: - Coffee is a women's affair too in the DRC; - DGGF agreed upon an investment in I&P Afrique Entrepreneurs II; - Tshisekedi gives himself 100 days to convince through an emergency program; - Congo-Brazzaville : Last adjustments before signature of agreement for IMF-Congo negotiations; - End of the expats, rise of the repats?.
Lees verder