Doorgaan naar hoofdcontent

Staatssecretaris Keijzer bezoekt Nederlandse innovaties op Hannover Messe

Staatssecretaris Keijzer bezoekt Nederlandse innovaties op Hannover Messe
Innovatieve Nederlandse techbedrijven, startups, kennisinstellingen en hun toeleveranciers goed positioneren om internationaal te kunnen groeien en de samenwerking met Duitse partners intensiveren. Dat zijn doelen van het bezoek van staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) op maandag 1 en dinsdag 2 april aan de Duitse Hannover Messe 2019, één van de grootste industriële beurzen ter wereld.
Lees verder

Breng uw stembiljet voor 15 mei naar de Ambassade in Teheran
Op 23 mei 2019 kunt u als kiezer buiten Nederland weer stemmen. U brengt uw stem uit tijdens de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. U stemt met een briefstembewijs of een kiezerspas. U kunt ook iemand machtigen om voor u te stemmen.
Lees verder

Minister-president Rutte bezoekt Costa in Portugal
Minister-president Rutte brengt op woensdag 3 april een bezoek aan minister-president Costa van Portugal. De minister-president wordt door premier Costa ontvangen voor een gesprek op de officiële residentie in Lissabon. Er zal onder meer worden gesproken over de goede bilaterale relaties en over Europese actualiteiten.   Voorafgaand aan het programma op de officiële residentie wordt minister-president Rutte door minister-president Costa welkom geheten bij het trainingscomplex van voetbalclub...
Lees verder

Mededeling voor Nederlanders van de Ambassade van het Koninklijk der Nederlanden te Luxemburg.
Zie hieronder de uitnodiging voor Koningsdag 2019. Indien u belangstelling heeft, stuurt u dan vóór 15 april a.s. een e-mail naar [email protected], met daarin uw postadres vermeld. U ontvangt dan een uitnodigingskaart op uw naam. Deze gelieve mee te brengen naar de receptie waar een toegangscontrole wordt uitgevoerd.
Lees verder

In één keer terug bij af na cycloon Idai
'Weg'. Dat woord blijft hangen bij ambassadeur Henny de Vries en Els Klinkert van de ambassade in Maputo over de situatie in Mozambique nadat cycloon Idai er huishield.  'De maïs is weg. Het graan is weg. De dorpen zijn weg. De infrastructuur is weg. Dit is het begin van een hele grote crisis.'
Lees verder