Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Oekraïne verspert CP-team de weg naar de halve finale

Oekraïne verspert CP-team de weg naar de halve finale
Dat het lastig zou worden om ten koste van Oekraïne de halve finale van het WK in Sevilla te bereiken? Ja, daar had CP-bondscoach Max Raeven vooraf wel rekening mee gehouden. "Maar ik wil zien dat we er alles uit persen wat er in ons zit." Dat lukte maar ten dele. Oranje ging met 5-0 ten onder. "Een terechte nederlaag", bekende Raeven. "Maar we hadden een goal...
Lees verder

EK-duels Vrouwen onder 19 live bij de NOS
Benieuwd naar de Vivianne Miedema of Daniëlle van de Donk van de toekomst? Dan heb je geluk! De NOS zendt namelijk de EK-wedstrijden van Vrouwen onder 19 live uit via NOS.nl/sport.
Lees verder

Niña George-Koek nieuwe coach zaalvoetbalvrouwen
Niña George-Koek (46) is de nieuwe bondscoach van het Nederlands vrouwenzaalvoetbalteam. De huidige coach Marius Privee heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en neemt afscheid. George was als assistent van Privee de afgelopen twee seizoenen al betrokken bij het team. "Het einddoel? Plaatsing voor het Europees kampioenschap."
Lees verder

Superieure zege geeft Vrouwen onder 19 bliksemstart op EK
Wat een start! In de openingswedstrijd van het Europees kampioenschap heeft Vrouwen onder 19 Noorwegen alle hoeken van het veld laten zien. De ploeg van coach Jessica Torny zegevierde in het zonnige Glasgow met liefst 5-0 dankzij goals van Joëlle Smits (2), Jonna van de Velde, Romee Leuchter en Kirsten van de Westeringh.
Lees verder

Jonna van de Velde: 'Nu willen ook wij presteren'
Terwijl de OranjeLeeuwinnen in Frankrijk voor de ogen van heel de wereld furore maakten op het WK, werkten de talenten van Onder 19 zich in alle anonimiteit in het zweet om zich optimaal te prepareren voor hun EK. Vier weken bivakkeerden ze op de KNVB Campus en dinsdag mochten ze 'de wei in' voor hun eindronde.
Lees verder

CP-team heeft geen schijn van kans tegen Iran
Na grote nederlagen tegen Rusland en Oekraïne heeft het CP-team op het WK in Sevilla opnieuw een ruime nederlaag moeten slikken. Iran was met 0-6 te sterk voor de mannen van Max Raeven. Plek zeven is daardoor vrijdag in de ontmoeting met Argentinië het hoogst haalbare geworden voor Oranje.
Lees verder