Doorgaan naar hoofdcontent

NFF: NFF tipt: 7x sportfilms op NFF 2019

NFF tipt: 7x sportfilms op NFF 2019
Ben jij naast filmliefhebber ook sportliefhebber? Dan biedt het NFF een aantal spannende, aangrijpende en po√ętische sportfilms. In dit overzicht staat voor ieder wat wils: hier vind je korte films, documentaires en speelfilms over voetbal, turnen, kickboksen en dans. Het bericht NFF tipt: 7x sportfilms op NFF 2019 verscheen eerst op Nederlands Film Festival.
Lees verder

Het Nederlands Film Festival, NPO Start en Schooltv.nl lanceren filmeducatie met Film in de klas
Het Nederlands Film Festival, NPO Start en Schooltv hebben de krachten gebundeld om alle schoolgaande kinderen in Nederland met film in aanraking te brengen, en hen bewust te leren kijken. Op 1 oktober wordt het initiatief Film in de klas op het Nederlands Film Festival, tijdens de NFF Conferentie, gelanceerd. Op schooltv.nl/filmindeklas is de gratis […] Het bericht Het Nederlands Film...
Lees verder

NFF 2019 App
Het hele NFF in je broekzak met de NFF App! Via de app vind je het hele programma, bestel je tickets en stel je eenvoudig je eigen schema samen. De app is te downloaden via de App Store en Google Play Store! Google Play Store App Store Het bericht NFF 2019 App verscheen eerst op Nederlands Film Festival.
Lees verder