Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Geen verrassingen in voorlopige selectie Oranje

Geen verrassingen in voorlopige selectie Oranje
De voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatieduels met Noord-Ierland en Wit-Rusland is nagenoeg gelijk aan die van de gewonnen wedstrijden tegen Duitsland en Estland eerder deze maand. Het enige verschil is de toevoeging van AS Roma-aanvaller Justin Kluivert.
Lees verder

Voorlopige selectie Jong Oranje voor duels tegen Portugal en Noorwegen
De voorlopige selectie van Jong Oranje voor het EK-kwalificatie tweeluik tegen achtereenvolgens Jong Portugal en Jong Noorwegen is bekend. Javairo Dilrosun (Hertha BSC) en Justin Bijlow (Feyenoord) zijn terug bij de voorlopige selectie. Joey Veerman (sc Heerenveen) en Fabian de Keijzer (FC Utrecht) zitten voor het eerst bij de 33-koppige voorselectie van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi.
Lees verder

Onder 20 speelt tegen Portugal en Polen
Het Nederlands elftal voor spelers onder 20 jaar werkt in oktober twee oefeninterlands af. Donderdag 10 oktober speelt het team van KNVB-coach Bert Konterman tegen Portugal. Maandag 14 oktober staat een uitwedstrijd tegen Polen op het programma. Konterman heeft 30 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie.
Lees verder

Voorlopige selectie Onder 19 voor eerste EK-kwalificatieronde
Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar reist in oktober af naar Letland voor de eerste ronde van de EK-kwalificatie. Het team van KNVB-coach Maarten Stekelenburg speelt daar tegen Moldavië, het gastland en Israel. De voorlopige selectie van Onder 19 telt 33 namen.
Lees verder

35 spelers in voorlopige selectie Onder 18
KNVB-coach Peter van der Veen heeft zijn voorlopige selectie bekendgemaakt voor de oefeninterland tegen België. Onder 18 neemt het vrijdag 11 oktober in Oldenzaal op tegen de zuiderburen. Op de lijst prijken 35 namen.
Lees verder

Meld je aan voor bezoek aan trainingen OranjeLeeuwinnen
De OranjeLeeuwinnen openen maandag 30 september de deuren voor alle fans. Het team van bondscoach Sarina Wiegman werkt die dagen naar de EK-kwalificatieduels met Slovenië en Rusland toe. Tijdens de open trainingen op de KNVB Campus in Zeist kun jij zien hoe de Oranjevrouwen zich voorbereiden.
Lees verder

Definitieve selectie Vrouwen onder 19 voor EK-kwalificatie
De definitieve selectie voor de eerste EK-kwalificatieronde van Vrouwen onder 19 is bekend. Er zijn twintig speelsters opgeroepen door KNVB-coach Jessica Torny.
Lees verder

Zaalvoetbalteam traint op KNVB Campus
Het Nederlands zaalvoetbalteam komt zondag 29 september bijeen in Zeist. Op de KNVB Campus werkt het team van bondscoach Max Tjaden een training af.
Lees verder

Lege autostoelen over naar Nederland - Noord Ierland?
Plekje over in de auto? Deel ze nu eenvoudig via WhatsApp. Met de Slinger app maak je samen reizen mogelijk. Voor een beter milieu, delen van de onkosten of gewoon voor de gezelligheid.
Lees verder

Meld je aan voor bezoek aan training Nederlands elftal
Het Nederlands elftal opent maandag 7 oktober de deuren voor de Oranjesupporters. Op de KNVB Campus in Zeist werkt het team die dag zijn eerste training af in voorbereiding op de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland. De training is open en is dus toegankelijk voor het publiek.
Lees verder

De liefde voor Oranje sloeg via Pieter-Jan over op Lidwien
Binnen OnsOranje bestaat de supportersvertegenwoordiging. Een orgaan waarin supporters zitting hebben die ons gevraagd en ongevraagd advies kunnen geven over supporterszaken. Om de supportersvertegenwoordiging een gezicht te geven, stellen de leden zich voor. Deze keer Lidwien Hummelink en Pieter-Jan Janssen.
Lees verder

Maak kans op een kledingpakket van Oranje!
Wil jij één van de vijf kledingpakketten van het Nederlands elftal winnen bestaande uit een warming-up shirt, origineel uitshirt en een vrijetijdspak? Test dan jouw voetbalkennis en geef antwoord op de vraag.
Lees verder

'Wilde wel eens zien waar voetballers trainen, eten en slapen'
De Oranje ClubCarddag vond zaterdag 31 augustus plaats op de KNVB Campus in Zeist. Op het programma stonden onder andere een rondleiding door het spelershotel door Ronald de Boer en een VAR-workshop van scheidsrechter Jeroen Manschot. De dag werd door de deelnemers met een 9,0 beoordeeld. Oranje ClubCardhouders Sebastiaan Gregoire en Wouter Oortgiesen delen hun ervaringen van deze dag.
Lees verder