Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Voorselectie Onder 17 voor EK-kwalificatietoernooi in eigen land

Voorselectie Onder 17 voor EK-kwalificatietoernooi in eigen land
KNVB-coach Mischa Visser heeft de voorlopige selectie bekendgemaakt voor het EK-kwalificatietoernooi dat Oranje onder 17 in oktober zal afwerken in eigen land.
Lees verder

Zaalvoetballers onderuit tegen Servië
Het Nederlands zaalvoetbalteam heeft de eerste van twee oefenduels met Servië verloren. In het Topsportcentrum van Almere werd het maandagavond 1-3.
Lees verder

FIFA-gala: Sari van Veenendaal beste keeper van het jaar
Sari van Veenendaal is tijdens het FIFA-gala in Milaan uitgeroepen tot beste keeper van het jaar. Bondscoaches, aanvoerders, journalisten en fans kozen de sluitpost van de OranjeLeeuwinnen boven de Chileense Christiane Endler en de Zweedse Hedvig Lindahl.
Lees verder

Van Dijk moet FIFA-eretitel aan Messi laten
De prijs voor FIFA Wereldvoetballer van het Jaar is voor de zesde keer naar Lionel Messi gegaan. De eretitel ging daarmee aan de neus van Virgil van Dijk voorbij. De aanvoerder van Oranje behoorde, net als Cristiano Ronaldo tot de drie genomineerden.
Lees verder

Nu inschrijven voor activiteiten Oranjeteams in november
Nu de herfst weer officieel begonnen is, maken alle Oranjeteams zich klaar voor nieuwe interlands. Op 12 november spelen de OranjeLeeuwinnen een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië. Deze wedstrijd vindt plaats in Arnhem, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen: debuut voor FC Twente-spits Fenna Kalma
Bondscoach Sarina Wiegman heeft 23 speelsters opgenomen in de selectie van de OranjeLeeuwinnen voor de aankomende twee EK-kwalificatieduels met Slovenië en Rusland. FC Twente-speelster Fenna Kalma maakt haar debuut in de selectie van het 'grote' Oranje.
Lees verder

Dag zaalvoetballers kan niet stuk, ondanks nederlaag
Op een dag waarop het Nederlandse zaalvoetbal het best denkbare nieuws kreeg, onderging het Nederlands team opnieuw een lesje in effectiviteit tegen Servië. Maandag eindigde een oefenduel in 1-3, een dag later was de score nog groter: 1-5.
Lees verder