Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Loonen vervangt Van Diemen bij Vrouwen onder 19

Loonen vervangt Van Diemen bij Vrouwen onder 19
Samantha van Diemen heeft zich afgemeld voor het Nederlands elftal voor speelsters onder 19 jaar. De Ajacied kampt met een blessure. KNVB-coach Jessica Torny heeft Lobke Loonen opgeroepen als haar vervanger.
Lees verder

Laatste Oranje Express-arrangementen voor duel tegen Noord-Ierland
Wil jij met de trein naar Nederland – Noord-Ierland? Er zijn nog een beperkt aantal Oranje Express arrangementen (treinkaart & wedstrijdticket) beschikbaar!
Lees verder

Monsterzege Vrouwen onder 19; zes goals Tromp
Zes keer scoren...krijg je dan twee wedstrijdballen mee naar huis? Het was een vraag voor Nikita Tromp, de spits van het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar. Met zes treffers had zij woensdagavond een groot scorend aandeel in 9-0 overwinning op Montenegro.
Lees verder

Kijk nu de tweede aflevering van 'Jong Oranje opent de deuren'
In de documentaire Jong Oranje opent de deuren wordt Jong Oranje op de voet gevolgd tijdens een interlandperiode. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij de grootste talenten van Nederland, die zich voorbereiden tijdens een interlandperiode. Verschillende spelers en ook de trainer komen aan het woord.
Lees verder

Prachtig uitgespeelde goals brengen Vrouwen onder 23 naast Zweden
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 23 jaar heeft in en tegen Zweden met 2-2 gelijkgespeeld. De equipe van Stefan Hoogsteder speelde bij vlagen prima voetbal, zo constateerde de coach tevreden. "We hebben lef en initiatief getoond in ons aanvalsspel. Dat was mooi om te zien."
Lees verder

Kluivert, Bijlow en Dilrosun in definitieve selectie van Jong Oranje
Justin Kluivert (AS Roma), Justin Bijlow (Feyenoord) en Javairo Dilrosun (Hertha BSC) zijn terug bij de definitieve selectie van Jong Oranje. Het drietal is opgenomen in de 21-koppige selectie voor het EK-kwalificatietweeluik tegen achtereenvolgens Jong Portugal en Jong Noorwegen. Ook AZ-spits Myron Boadu zit bij de definitieve selectie en kan zijn debuut maken voor het team van Jong Oranje-coach...
Lees verder

Koeman roept 23 spelers op voor duels tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland
Bondscoach Ronald Koeman heeft 23 spelers opgenomen in de Oranjeselectie voor de EK-kwalificatieduels tegen Noord-Ierland - thuis in een uitverkochte Kuip - en de uitwedstrijd tegen Wit-Rusland.
Lees verder

Tien feiten over Slovenië - OranjeLeeuwinnen
Vandaag, vrijdag 4 oktober, spelen de OranjeLeeuwinnen de derde EK-kwalificatiewedstrijd - in en tegen Slovenië. We blikken vooruit op het treffen aan de hand van tien feiten.
Lees verder

Konterman selecteert 20 spelers voor duels met Portugal en Polen
KNVB-coach Bert Konterman heeft 20 spelers opgeroepen voor de wedstrijden van het Nederlands elftal onder 20 jaar tegen Portugal en Polen. Onder 20 speelt op donderdag 10 oktober tegen Portugal. Maandag 14 oktober staat een uitwedstrijd tegen Polen op het programma.
Lees verder

Selectie Onder 18 voor laatste test voor het WK
KNVB-coach Peter van der Veen heeft 22 spelers opgeroepen voor de oefeninterland tegen België. Onder 18 neemt het vrijdag 11 oktober in Oldenzaal op tegen de zuiderburen.
Lees verder

Selectie zaalvoetbalteam voor trainingsstage op KNVB Campus
Het Nederlands zaalvoetbalteam komt op maandag 14 oktober en woensdag 16 oktober bijeen in Zeist. Op de KNVB Campus werkt het team van bondscoach Max Tjaden een training af.
Lees verder

Onder 19 met 20 spelers naar Letland voor 1e ronde EK-kwalificatie
KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft 20 spelers opgeroepen voor het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar. Onder 19 reist in oktober af naar Letland voor de eerste ronde van de EK-kwalificatie en speelt daar tegen Moldavië, het gastland en Israël.
Lees verder

Vrije trappen Spitse bezorgen Oranjevrouwen moeizame zege in Slovenië
Na duidelijke overwinningen op Estland en Turkije hadden de OranjeLeeuwinnen vrijdagavond in en tegen Slovenië duidelijk meer moeite met de nummer 53 van de FIFA-wereldranglijst. Twee vrije trappen van specialiste Sherida Spitse bezorgden Oranje in de laatste tien minuten uiteindelijk toch de volle buit; 2-4.
Lees verder

Spitse blij met zege: 'Maar we kunnen veel beter'
Nee, zo overtuigend als het was geweest tegen Estland en Turkije was het vrijdagavond niet in Slovenië. Sherida Spitse was de eerste om dat toe te geven. "Maar de drie punten zijn het belangrijkste."
Lees verder