Doorgaan naar hoofdcontent

Betaling abonnement nieuwsbrief De Nederlandse Vereniging - 2/2

 • Ik wil betalen via via bankoverschrijving.
  Maak € 29,50 over naar:
  NL80 KNAB 0255 3036 29 ten name van De Nieuwsstroom.
  Vermeld uw naam, mailadres, en de naam van de nieuwsbrief.
  BIC CODE: KNABNL2H
 • Ik wil betalen via Ideal 1. Op de betaalpagina ziet u de naam van de uitgever, Uitgeverij de NieuwsStromen, staan met de vermelding Nieuwsbrief De Nederlandse Vereniging.
 2. Betaling is per jaar. Het nieuwsbriefabonnement wordt na betaling geactiveerd. Dit duurt enkele werkdagen.
 3. Voeg het mailadres nieuws at denederlandsevereniging punt nl toe aan de contactenlijst of veilige / witte lijst. Dit is het mailadres dat we gebruiken om de nieuwsbrief mee te versturen.
 4. Na een week nog steeds geen nieuwsbrief ontvangen? Controleer het spamfilter of de map spam. Soms gebeurt het dat de nieuwsbrief per ongeluk hierin beland. Het is dan belangrijk om aan te geven in uw mailbox dat deze nieuwsbrief geen spam is.
 5. Bedrijfsmailadres? Vraag de afdeling ICT om de firewall van het bedrijf te controleren. Dit kan mogelijk de nieuwsbrief tegenhouden, nog voordat het in jouw mailbox arriveert. Vraag daarom ook de afdeling ICT om ons mailadres en onze IP-adressen aan de veilige lijst van de bedrijfsfirewall of bedrijfspamfilter toe te voegen.

De redactie wordt verzorgd door Tekstbureau Het Energieke Verhaal. Deze website is een uitgave van Uitgeverij de NieuwsStromen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. KVK: 30277211.