Doorgaan naar hoofdcontent

Over ons

DeNederlandseVereniging.nl verenigt Nederlanders in het buitenland, expats en emigranten met Nederlandse verenigingen en Nederland. Naast het contact houden met je roots draait het ook om contact houden met elkaar. Waar je ook op de wereld woont, je bent en blijft Nederlander en er zijn altijd Nederlanders bij je in de buurt om samen een kroket te eten, Sinterklaas te vieren of je met iets anders te helpen.

Het verenigen doen we door de activiteiten en verslagen van Nederlandse verenigingen te publiceren, Nederlanders helpen in hun zoektocht naar Nederlandse activiteiten of contactpersonen buiten Nederland, √©n door verslag te doen van grote maatschappelijke gebeurtenissen in Nederland.

Ken jij een Nederlander...
... met een blog of nieuwssite?

 Ken jij een Nederlandse organisatie...
...in het buitenland? Bijvoorbeeld een Nederlandse Vereniging, Business Club, Chamber of Commerc met een website, nieuwsbrief of facebookpagina?

Tip de redactie dan zodat we ook deze verhalen of organisaties meer bekendheid kunnen geven.

Stuur jouw tip naar de redactie van de Nederlandse Vereniging via:  redactie at denederlandsevereniging.nl.

Ander nieuws, tips, een Nederlandse Vereniging die in de lijst ontbreekt of activiteiten voor de kalender kun je ook hiernaartoe mailen. Ook ontvangen we graag de nieuwsbrieven van de verenigingen.

Wanneer de nieuwsbrief een pdf is, ontvangen we graag de link naar de pdf op de website van de Nederlandse Club in plaats van de pdf.