Al het nieuws voor Nederlanders in het buitenland

De digitale nieuwsbrief biedt een overzicht aan nieuws, ervaringen en activiteiten voor Nederlandse expats en emigranten. We brengen onder meer het laatste nieuws:

- over de Koningsdagactiviteiten, Sinterklaasfestiviteiten;
- over belangrijke veranderingen rondom het paspoort en de Nederlandse Nationaliteit;

- over de bijeenkomsten van de verschillende Nederlandse Verenigingen;
- over de economische en netwerkkansen van de Dutch Chambres;
- over de reisadviezen van het ministerie van  Buitenlandse Zaken

- over belangrijke gebeurtenissen in Nederland;
- over het Nederlands Koninklijk Huis;
- over vragen en ervaringen van Nederlanders in het buitenland.

Houd contact met Nederland én met elkaar! Weet wat er leeft!

Bedrijfsabonnement

DeNederlandseVereniging.nl biedt ambassades, consulaten en bedrijven de mogelijkheid om een bedrijfsabonnement af te nemen voor de Nederlanders in hun werkgebied. Gebruik hiervoor dit formulier op de website van de uitgever.

Particulier abonnement

U kunt kiezen uit een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief en betalen via Paypal of Ideal.

Betalen via Paypal
Via Paypal wordt uw abonnement vrijwel onmiddelijk na betaling geactiveerd. Bij Ideal is er een verwerkingstijd van een aantal dagen. Betalen via Paypal kan met uw bankrekening of creditcard, is eenvoudig, gratis en 100% veilig. Klik hiervoor op de onderstaande gele button.

Dagelijks Wekelijks

Betalen via Ideal

Nieuwsbrief de Nederlandse Vereniging
Jaarabonnement Prijs
 € 12,95

Stap1: Vul uw naam en e-mail in om ons te vertellen waar we de digitale knipselkrant naartoe gaan sturen.

Stap 2: Betaal met Ideal via de link in de e-mail die u zometeen ontvangt.

DeNederlandseVereniging.nl is een uitgave van De Digitale Herrieschopper en Henk Reports | tekst & beeld. KVK: 30277211.