woensdag 13 maart 2019

Ons Oranje! Bouzerrade (Onder 17) haakt geblesseerd af in Eliteronde

Bouzerrade (Onder 17) haakt geblesseerd af in Eliteronde
Een tegenvaller voor het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar. Rechtsback Zaina Bouzerrade kan tijdens het EK-kwalificatietoernooi in Servië niet meer in actie gekomen. De jeugdinternational van VVIJ kampt met een blessure.
Lees verder

Kaartverkoop thuisduels Estland en Noord-Ierland start 21 maart
In het najaar speelt het Nederlands elftal nog twee thuiswedstrijden in de kwalificatie voor EURO2020. Donderdag 10 oktober neemt Oranje het in Rotterdam op tegen Noord-Ierland en dinsdag 19 november komt in Amsterdam Estland op bezoek. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start donderdag 21 maart.
Lees verder

Primeur: OranjeLeeuwinnen in Alkmaar tegen Chili
Voor het eerst tegen Chili én voor het eerst in het AFAS Stadion in Alkmaar. De oefeninterland op dinsdag 9 april is een dubbele primeur voor de OranjeLeeuwinnen. En wie hier bij wil zijn, kan vanaf donderdag 14 maart tickets bemachtigen. Dan begint de kaartverkoop voor houders van een Oranje ClubCard.
Lees verder

Oranje onder 17: EK lonkt na afgetekende zege op Zwitserland
Een reuzenstap richting de Europese eindronde. Zo mag de 6-0 overwinning van het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar op Zwitserland gerust worden betiteld. Maar de strijd in groep 2 van de EK-kwalificatie is nog niet helemaal beslist.
Lees verder

Trainingsactiviteit beloften zaalvoetbalvrouwen
Het beloftenteam van de zaalvoetbalvrouwen komt zaterdag 24 maart bij elkaar voor een training. KNVB-coach Niña George heeft negentien speelsters opgeroepen om de activiteit bij te wonen.
Lees verder