Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Frivool Onder 19 klopt Slovenië; nu finaleduel met Spanje

Frivool Onder 19 klopt Slovenië; nu finaleduel met Spanje
Zoals verwacht gaat het topduel met Spanje beslissen of het Nederlands elftal onder 19 jaar komende zomer om de Europese titel gaat strijden. De Oranjetalenten boekten zaterdag in Assen de tweede zege in de Eliteronde door Slovenië te verslaan. Onder 19 kreeg legio kansen, maar scoorde slechts tweemaal via Lutsharel Geertruida en een penalty van Juan Familia Castillo (2-0).
Lees verder

Bij Onder 19 kan Mitchel Bakker wel zijn energie kwijt
In Amsterdam lijkt Mitchel Bakker dit seizoen uitgespeeld. Sinds zijn overgang naar Paris Saint-Germain - vanaf komende zomer - een feit is, wordt er bij Jong Ajax nauwelijks meer een beroep gedaan op de energieke linksback. Bij Oranje onder 19 speelt de jeugdinternational deze week wel een prominente rol.
Lees verder

Taabouni en Brobbey zijn overtuigd: 'Kunnen EK-kunstje herhalen'
Met een assist en een doelpunt was Mohamed Taabouni zaterdagmiddag van onschatbare waarde voor Oranje onder 17 in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Israël. De nummer tien nam de complimenten bescheiden in ontvangst. "Het ging best lekker ja."
Lees verder

Preview: Kraker tegen Duitsland in EK-kwalificatie
Het Nederlands elftal speelt vanavond, 24 maart om 20.45 het EK-kwalificatieduel tegen Duitsland in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Bij de twee voorgaande wedstrijden tussen beide rivalen in de Nations League was Duitsland nog de favoriet. Ruim een half jaar later liggen de kaarten anders.
Lees verder

Jong Oranje en de Verenigde Staten komen niet tot scoren
In een bepaald niet al te aantrekkelijk treffen heeft Jong Oranje met 0-0 gelijkgespeeld tegen de Verenigde Staten. De ploeg van KNVB-coach Erwin van de Looi wist zelf nauwelijks mogelijkheden te creëren en mocht doelman Maarten Paes dankbaar zijn dat die zijn doel schoon wist te houden.
Lees verder