Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Future team Onder 17 treft Luxemburg tijdens trainingsstage

Future team Onder 17 treft Luxemburg tijdens trainingsstage
Coach Peter van de Veen heeft achttien spelers uitgenodigd voor de tweedaagse trainingsstage van het future team Nederland onder 17 jaar. Het team komt op maandag 1 en dinsdag 2 april samen in Horst.
Lees verder

Nederlandse selectie bekend voor FIFA eNations Cup
Dani Hagebeuk en Bob van Uden gaan Nederland vertegenwoordigen bij de FIFA eNations Cup op 13 en 14 april in Londen. Wereldvoetbalbond FIFA organiseert dit WK voor Xbox- en PS4-spelers, waar twintig landen afkomstig uit alle wereldstreken aan meedoen.
Lees verder

Kom naar de training van de OranjeLeeuwinnen
Het Nederlands vrouwenelftal opent maandag 1 en dinsdag 2 april de deuren voor alle Oranjefans. Op de KNVB Campus in Zeist werkt het team beide dagen een open training af richting de oefeninterlands tegen Mexico en Chili. De trainingen zijn dus vrij toegankelijk voor het publiek.
Lees verder

Torny kiest selectie Vrouwen onder 19 voor Eliteronde
Met een selectie van twintig speelsters gaat het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar zich proberen te plaatsen voor het Europees kampioenschap in Schotland. KNVB-coach Jessica Torny heeft de definitieve groep bekendgemaakt voor de Eliteronde die van 3 tot en met 9 april in eigen land wordt gehouden.
Lees verder

Zaalvoetballers Onder 19 in thriller langs Slovenië
Het zaalvoetbalteam van Onder 19 is het EK-kwalificatietoernooi in Slovenië uitstekend begonnen. In Podčetrtek werd het gastland in een ware thriller verslagen: 5-4. Oranje toonde veel veerkracht, door in de tweede helft een 2-0 achterstand om te buigen. "Kan niet beter", stelde coach Hjalmar Hoekema tevreden vast.
Lees verder