Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Hans Hateboer vervangt Kenny Tete

Hans Hateboer vervangt Kenny Tete
Drievoudig international Hans Hateboer sluit vanmiddag aan bij de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger van Atalanta Bergamo vervangt Kenny Tete (Olympique Lyon), die gisteren in Oranjes eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland (4-0) met een hamstringblessure uitviel.
Lees verder

Onder 18 sluit seizoen in stijl af met 2-0 zege op Italië
Met een klinkende overwinning op Italië heeft het Nederlands elftal onder 18 jaar een streep gezet onder het interlandseizoen. De Oranjetalenten waren in de Katwijkse mist met 2-0 te sterk voor de Azzurrini dankzij late treffers van Omar Rekik en debutant Jasper Dahlhaus die een penalty benutte.
Lees verder

Vicente Besuijen (AS Roma): 'We hebben op z'n Italiaans gestreden'
Een mooi land dat Italië. Met een voetbalcultuur waar op sommige vlakken nog wel wat van te leren valt. Voor Onder 18-international Vicente Besuijen smaakte de fel bevochten 2-0 overwinning op de Italianen daarom des te zoeter.
Lees verder

Oranje onder 20 verdiend langs WK-ganger Mexico
Oranje onder 20 heeft op het veld van Rijnsburgse Boys met 3-2 gewonnen van Mexico. De equipe van KNVB-coach Bert Konterman wist een 1-2 achterstand in de tweede helft knap om te buigen in een 3-2 overwinning.
Lees verder

Onder 17 simpel langs Israël
Met een 2-0 overwinning op Israël heeft Oranje onder 17 zich vrijwel zeker verzekerd van een plaats op het EK over twee maanden in Ierland. Twintig minuten echt aanzetten bleek genoeg voor de drie punten.