Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Katja Snoeijs vervangt Stefanie van der Gragt

Katja Snoeijs vervangt Stefanie van der Gragt
Stefanie van der Gragt moet met lichte bovenbeenklachten afhaken bij de selectie van het Nederlands vrouwenelftal, die momenteel deelneemt aan de Algarve Cup. Bondscoach Sarina Wiegman heeft Katja Snoeijs opgeroepen.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen openen EK-kwalificatiereeks in Estland
Het Nederlands vrouwenelftal opent de kwalificatiereeks op weg naar het EK 2021 tegen Estland. De ploegen treffen elkaar vrijdag 30 augustus op Estse bodem. Vier dagen later wacht in eigen huis Turkije.
Lees verder

De Vijverberg ook richting EK 2021 thuisbasis Jong Oranje
De Vijverberg in Doetinchem is ook tijdens de kwalificatiecampagne voor het EK 2021 de thuisbasis van Jong Oranje. Alle EK-kwalificatiewedstrijden, inclusief eventuele play-off wedstrijden, zullen worden gespeeld in het stadion van De Graafschap.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen voor het eerst tegen Chili
Het Nederlands vrouwenelftal speelt op weg naar het wereldkampioenschap in Frankrijk voor het eerst in de geschiedenis een interland tegen Chili. De OranjeLeeuwinnen en de huidige nummer 32 van de FIFA-rankingstaan dinsdag 9 april tegenover elkaar. De locatie van de ontmoeting, die om 18.30 uur van start gaat, wordt in een later stadium bekendgemaakt, net als bijzonderheden over de kaartverkoop.
Lees verder

Oranjeleeuwinnen verliezen ook tweede wedstrijd op Algarve Cup
De OranjeLeeuwinnen hebben ook de tweede poulewedstrijd op de Algarve Cup niet weten te winnen. Polen was met 0-1 te sterk voor de ploeg van Sarina Wiegman. Na het eerdere verlies tegen Spanje (2-0) speelt Oranje komende woensdag de wedstrijd om plek 11 op de Algarve Cup, tegen China.
Lees verder