woensdag 6 maart 2019

Ons Oranje! Meld je aan voor bezoek aan training Nederlands elftal

Meld je aan voor bezoek aan training Nederlands elftal
Het Nederlands elftal opent maandag 18 maart de deuren voor alle Oranjefans. Op de KNVB Campus in Zeist werkt het team die dag een training af richting de interlands tegen Wit-Rusland en Duitsland. De training is open en is dus toegankelijk voor het publiek.
Lees verder

Voorlopige selectie Onder 19 voor finaleronde EK-kwalificatie
Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar strijdt in maart in eigen land om een plek op het Europees kampioenschap. In de finaleronde neemt het team van KNVB-coach Maarten Stekelenburg het op tegen Wales, Slovenië en Spanje. De oefenmeester heeft 34 spelers opgenomen in de voorselectie van de eliteronde.
Lees verder

Onder 18 oefent tegen Italië
Het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar speelt vrijdag 22 maart een oefenwedstrijd tegen Italië. KNVB-coach Mischa Visser heeft 32 spelers opgenomen in de voorlopige selectie voor het duel.
Lees verder

Oranjevrouwen winnen laatste wedstrijd Algarve Cup na strafschoppen
De OranjeLeeuwinnen hebben de Algarve Cup afgesloten met een overwinning op China. In de 100ste interland van Lieke Martens, stond er na 90 minuten voetballen 1-1 op het scorebord. De penaltyserie (2-4) bepaalde dat Oranje de Algarve Cup is geëindigd op plek 11.
Lees verder

Voorlopige selectie Onder 17 voor EK-kwalificatie in eigen land
Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar speelt van 20 tot en met 26 maart in eigen land de laatste ronde van de EK-kwalificatie voor het EK 2019 in Ierland. De regerend Europees kampioen treft in deze ronde achtereenvolgens Noord-Ierland, Israël en Tsjechië.
Lees verder