Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Onder 19 komt met de schrik vrij tegen Wales

Onder 19 komt met de schrik vrij tegen Wales
Oranje onder 19 is de Eliteronde in eigen land begonnen met een 1-2 zege op Wales. In Hardenberg kwam de ploeg van KNVB-coach Maarten Stekelenburg in een zinderende slotfase ternauwernood met de schrik vrij door een late treffer van Sepp van den Berg.
Lees verder

Verslappen mag niet meer, weten Van den Berg en Castillo
Als Sepp van den Berg na de tegentreffer van Wales naar de klok kijkt, schrikt hij zich kapot. Negentig minuten, ziet hij daar. 'Nee hè, dacht ik. Dit gaat ons toch niet gebeuren.' Hoe anders is dat gevoel krap twee minuten later, als hij mee is gesneld naar de vijandelijke zestien en van dichtbij de overwinning tegen de touwen knikt. "Mijn gevoel? Een en al blijdschap."
Lees verder

'Die twee goals voor rust waren echt geweldig'
KNVB-coach Peter van der Veen had met Onder 17 woensdag een eenvoudige avond. Zijn ploeg won de eerste wedstrijd van de Eliteronde in 's-Gravenzande met 5-0 van Noord-Ierland. Oranje kwam moeizaam op gang, maar liet daarna bij vlagen hele mooie dingen zien.
Lees verder

Preview: Oranje begint EK-kwalificatie tegen Wit-Rusland
Vanavond, donderdag 21 maart, om 20.45 uur speelt Oranje de eerste kwalificatiewedstrijd voor EURO 2020. In De Kuip in Rotterdam is Wit-Rusland de eerste tegenstander in Groep C voor de ploeg van de jarige bondscoach Ronald Koeman.
Lees verder

Tavsan en Tahiri vervangen Azarkan en Van der Heide bij Onder 18
Elayis Tavsan en Mohammed Tahiri zijn toegevoegd aan de selectie van Oranje onder 18. De Spartanen zijn door KNVB-coach Mischa Visser opgeroepen als vervangers van de geblesseerde Marouan Azarkan (Feyenoord) en Arjen van der Heide (SC Heerenveen).
Lees verder