Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Oranje start EK-kwalificatie met 25 man

Oranje start EK-kwalificatie met 25 man
Bondscoach Ronald Koeman heeft 25 spelers geselecteerd voor de EK-kwalificatie-ontmoetingen van het Nederlands elftal met Wit-Rusland (donderdag 21 maart) en Duitsland (zondag 24 maart). In vergelijking met de spelersgroep voor Oranjes laatste twee groepsduels in de UEFA Nations League in november keren Feyenoorder Steven Berghuis en Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion) terug in de selectie.
Lees verder

Zes debutanten in selectie Jong Oranje voor trainingskamp in Spanje
Jong Oranje vertrekt met 23 spelers naar hun trainingskamp in Spanje. Danilho Doekhi, Cody Gakpo, Abdoulrahmane Harroui, Thijmen Nijhuis, Calvin Stengs en Jordan Teze zitten voor het eerst bij de selectie van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi.
Lees verder

Vijf debutanten in selectie Jong Oranje voor trainingskamp in Spanje
Jong Oranje vertrekt met 23 spelers naar hun trainingskamp in Spanje. Danilho Doekhi, Cody Gakpo, Abdoulrahmane Harroui, Thijmen Nijhuis en Calvin Stengs zitten voor het eerst bij de selectie van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi.
Lees verder

Onder 20 tegen Mexico en Tsjechië
Het Nederlands elftal voor spelers onder 20 jaar speelt op vrijdag 22 maart een oefenduel tegen Mexico. De aftrap in Rijnsburg is om 19.00 uur. Op maandag 25 maart speelt het team van KNVB-coach Bert Konterman in en tegen Tsjechië (Ceske Budejovice). Het duel begint om 17.00 uur.
Lees verder

Mischa Visser maakt selectie Onder 18 bekend
Het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar treft op vrijdag 22 maart de leeftijdsgenoten uit Italië. De aftrap op het complex van Quick Boys in Katwijk is om 19.00 uur. KNVB-coach Mischa Visser heeft achttien spelers opgenomen in zijn selectie.
Lees verder