zaterdag 2 maart 2019

Ons Oranje! Primeur op de valreep: Onder 19 klopt China in blessuretijd

Primeur op de valreep: Onder 19 klopt China in blessuretijd
China kloppen. Dat was het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar nog nooit eerder gelukt. Tot vandaag. Dankzij de winnende treffer diep in blessuretijd van invaller Chasity Grant stapten de Oranjetalenten met een grote glimlach van het veld: 2-1.
Lees verder

Siri Worm vervangt geblesseerde Victoria Pelova
Siri Worm voegt zich vrijdag bij de selectie van het Nederlands vrouwenelftal, dat momenteel deelneemt aan de Algarve Cup. De Everton-verdediger (39 caps, 1 goal) vervangt Victoria Pelova. De speelster van ADO Den Haag liep donderdag tijdens de training een schouderblessure op.
Lees verder

Jong Oranje speelt in november oefenwedstrijd tegen Engeland
Jong Oranje speelt op dinsdag 19 november 2019 een vriendschappelijke interland tegen Jong Engeland. Eerder stond op deze datum de uitwedstrijd in de EK-kwalificatiecyclus tegen Jong Cyprus gepland, maar deze is verplaatst naar dinsdag 13 oktober 2020.
Lees verder

Sherida Spitse in Oranje: haar favoriete momenten
Sinds woensdag met Sherida Spitse zich recordinternational van het Nederlands vrouwenelftal noemen. Tegen Spanje stond ze voor de 157e keer in Oranje. Met een lach en een traan blikken we terug op de mooiste vijf momenten van de Friezin.
Lees verder

Vrouwen onder 19 speelt Schotland na rust kapot: 4-1
Met 4-1 Schotland verslaan? Dat klinkt als een aangename en ontspannen oefeninterland voor Vrouwen onder 19 in de lentezon van La Manga. Dat was deels waar, want coach Jessica Torny plaatste na afloop een paar kritische kanttekeningen bij de ruime zege.
Lees verder