Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Promes in de basis tegen Duitsland

Promes in de basis tegen Duitsland
Bondscoach Ronald Koeman heeft één wijziging doorgevoerd in de opstelling voor het EK-kwalificatieduel tegen Duitsland. Quincy Promes zal aan de aftrap verschijnen in de plaats van Steven Bergwijn.
Lees verder

Van de Looi: 'Sentiment rond Jong Oranje omkeren'
Een gelijkwaardig duel, met kansen over en weer en uiteindelijk een terechte uitslag. Zo bestempelde Jong Oranje-coach Erwin van de Looi het oefenduel met de Verenigde Staten dat in 0-0 eindigde. "Ik heb goede en minder goede dingen gezien. Maar dat is logisch als je pas net bij elkaar bent."
Lees verder

Oranje toch onderuit na spectaculaire comeback
De comeback was ronduit spectaculair te noemen. Het Nederlands elftal keek zondagavond na een moeizame eerste helft tegen Duitsland tegen een 0-2 achterstand aan, maar poetste deze binnen 17 minuten weg. Toch stond de ploeg van bondscoach Ronald Koeman na de EK-kwalificatiewedstrijd met lege handen, na een late Duitse treffer: 2-3.
Lees verder

Kaartverkoop thuisduels Estland en Noord-Ierland gestart
In het najaar speelt het Nederlands elftal nog twee thuiswedstrijden in de kwalificatie voor EURO2020. Donderdag 10 oktober neemt Oranje het in Rotterdam op tegen Noord-Ierland en dinsdag 19 november komt in Amsterdam Estland op bezoek. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start donderdag 21 maart.
Lees verder

Wijzigingen in selectie Onder 20
Ferdy Druijf (NEC Nijmegen) en Mike van den Meulenhof (PSV) hebben zich af moeten melden voor de wedstrijd van Oranje onder 20 tegen Tsjechië. Jeffrey de Lange (FC Twente) is opgeroepen als vervanger en meegereisd naar Tsjechie.  De selectie bevat nu negentien spelers.
Lees verder