Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Tjaden selecteert 16 spelers voor 2-daagse trainingsstage

Tjaden selecteert 16 spelers voor 2-daagse trainingsstage
Het Nederlands zaalvoetbalteam speelt in half april een oefeninterland in en tegen Moldavië. Ter voorbereiding op het duel organiseert bondscoach Max Tjaden op 17 en 18 maart een tweedaagse trainingsstage voor de Oranjeselectie op de KNVB Campus in Zeist. Hiervoor heeft hij zestien spelers opgeroepen.
Lees verder

Onder 15 buigt na strafschoppen voor België
Binnen 17 seconden keek het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar donderdag tegen een achterstand aan tegen België, maar een minuut voor tijd kwam het team van KNVB-coach Martijn Reuser langszij: 1-1. Na strafschoppen moesten de Oranjetalenten alsnog buigen voor de zuiderburen.
Lees verder

Speelsters onder 17 wint van Rusland
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar heeft haar eerste wedstrijd in de eliteronde van de kwalificatie voor het EK in Bulgarije gewonnen. Op het Nationale trainingscentrum van de Servische voetbalbond versloeg het de Russische leeftijdsgenoten met 0-3.
Lees verder

Selectie Onder 17 voor EK-kwalificatie in eigen land
Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar speelt van 20 tot en met 26 maart in eigen land de laatste ronde van de EK-kwalificatie voor het EK 2019 in Ierland. De regerend Europees kampioen treft in deze ronde achtereenvolgens Noord-Ierland, Israël en Tsjechië.
Lees verder

Nieuw WK-tenue OranjeLeeuwinnen onthuld
Nike heeft vandaag tijdens een internationale presentatie in Parijs het nieuwe tenue onthuld dat de OranjeLeeuwinnen op het WK in Frankrijk gaan dragen.
Lees verder