Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Uitstekend Onder 20 swingt langs Tsjechië en blijft ongeslagen

Uitstekend Onder 20 swingt langs Tsjechië en blijft ongeslagen
Met een 0-2 overwinning in Tsjechië heeft Oranje onder 20 de onderlinge landencompetitie als winnaar afgesloten. De equipe van KNVB-coach Bert Konterman hield daarmee toplanden als Portugal, Italië, Duitsland en Engeland onder zich. En dat zonder ook maar één keer te verliezen. "Een prestatie van formaat", vond de oefenmeester.
Lees verder

Future team Onder 16 treft België tijdens trainingsstage op Campus
Coach Mischa Visser heeft achttien spelers uitgenodigd voor de tweedaagse trainingsstage van het future team Nederland onder 16 jaar. Het team komt op maandag 1 en dinsdag 2 april samen op de KNVB Campus in Zeist.
Lees verder

Future team Onder 17 treft Luxemburg tijdens trainingsstage op Campus
Coach Peter van de Veen heeft achttien spelers uitgenodigd voor de tweedaagse trainingsstage van het future team Nederland onder 17 jaar. Het team komt op maandag 1 en dinsdag 2 april samen op de KNVB Campus in Zeist.
Lees verder

Rentree Anouk Dekker en Shanice van de Sanden in selectie Oranjevrouwen
Bondscoach Sarina Wiegman heeft 23 speelsters opgenomen in de selectie van de OranjeLeeuwinnen voor de ontmoetingen met Mexico (vrijdag 5 april) en Chili (dinsdag 9 april). In vergelijking met de spelersgroep die vorige maand een invitatie kreeg voor de Algarve Cup, keert het viertal Anouk Dekker (HSC Montpellier), Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente), Shanice van de Sanden (Olympique Lyon) en...
Lees verder

Jong Oranje boekt knappe zege op Egypte
Jong Oranje heeft dinsdag het tweede en laatste oefenduel tijdens het trainingskamp in het Spaanse Murcia met 1-0 gewonnen van Egypte. Cody Gakpo bezorgde met een treffer in de tweede helft zijn ploeg de winst.
Lees verder